Cum sa-ti schimbi adolescentul pana vineri

31Lei
37 Lei (-15 %)

Cum sa-ti schimbi adolescentul pana vineri

Cod: 9786064400628
31Lei
37 Lei (-15 %)

Valabila in perioada 29 Martie 2024 - 30 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: +9 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Schimbari frecvente de comportament, dezordine, certuri, lacrimi sunt doar cateva dintre simptomele ce apar in familie, odata ce copilul tau intra in faza adolescentei. Dar le poti combate eficient si poti schimba situatia in doar 5zile. Iti poti transforma adolescentul rebel, ajutandu-l sa se pregateasca pentru viata, ca sa devina un adult responsabil si fericit. Si vei face acest lucru pana vineri, urmand sfaturile pe care ti le ofera dr. Leman in aceasta carte. Astfel, vei obtine respectul si chiar admiratia adolescentului tau, vei stabili niste reguli si limite sanatoase, iti vei invata copilul sa nu mai fie egoist, sa depaseasca anii acestia dificili cu incredere, il vei pregati pentru viata, oferindu-i cunostinte si informatii utile, si vei deveni cea mai importanta persoana din viata sa.

Poate ca ai reusit sa treci peste perioada crizelor de isterie si peste primii ani de scoala fara sa-ti pierzi mintile. Dar acum copilul tau dulce parca s-a transformat intr-o fiinta complet noua si extraterestra un adolescent. Prin urmare, esti pus in fata unei alegeri: fie iti trimiti copilul la internat si il vizitezi abia cand revine la normal adica peste vreo 10 ani, fie alegi sa va bucurati impreuna de cei mai buni si mai distractivi ani din viata lui. Pana la urma, totul depinde de cum iti joci cartile ca parinte.

Kevin Leman aduce un suflu proaspat in domeniul educatiei parentale, abordand problemele legate de cresterea copiilor cu un simt al umorului unic si cu o inteligenta cuceritoare.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!