Detergent lichid Bio pentru rufe ph 8,5 1500ml

77Lei

Detergent lichid Bio pentru rufe ph 8,5 1500ml

Cod: DAM6402
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Detergent lichid BIO pentru rufe ph 8,5 1500ml, concentrat, ideal pentru o curatare eficienta si ecologica a hainelor intregii familii. Fiind un produs BIO, este recomandat familiilor cu copii.
 
Noi, la Damhert Nutrition, ne gandim la viitor cat si la mediul inconjurator deopotriva. De aceea, mesajul pe care il transmitem prin intermediul detergenilor nostri ecologici este : “Iubeste-ti planeta!”. Dezvoltarea, productia cat si distributia se realizeaza in totalitate in Belgia, ceea ce ne permite ca amprenta lasata asupra mediului inconjurator sa fie la un nivel extrem de mic. Detergentul lichid pentru rufe, este produs din ingrediente naturale, vegan si netestat pe animale. Dozajul este de 40ml la cca 4,5kg rufe.
 
Pentru o curatenie eficienta si ecologica a suprafetelor din casa, mai puteti utiliza si : https://dasco.ro/produs/detergent-lichid-eco-pentru-toaleta-ph-3-750ml/ sau https://dasco.ro/produs/detergent-lichid-eco-multisuprafete-ph-85-1500ml/
 
Ingrediente :
>15% <30% surfactanti neionici, >15% <30% sapun, surfactanti anionici, fosfonati, enzime, parfum.
 
Utilizare detergent lichid BIO pentru rufe :
Detergentul lichid Damhert ECO de curatare poate fi utilizat pentru toate tipurile de textile lavabile, albe sau colorate, si poate fi folosit la temperature cuprinse intre 30 si 90⁰C. Utilizand acest produs ECO conform instructiunilor de dozaj, la temperatura cea mai joasa recomndata (nu mai mult de 30⁰C) si prin umplerea completa a masinii cu rufe, contribuiti activ la reducerea poluarii apei, la productia de deseuri si la scaderea consumului de energie.
 
Atentionari : Produsul provoaca iritarea grava a ochilor.
In cazul contactului cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Indepartati lentilele de contact daca victima le poarta si pot fi usor indepartate. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor si / sau cutanata persista, consultati un medic. In cazul contactului cu pielea: spalati cu multa apa si sapun.
 
Produs in Belgia de Damhert Nutrion NV.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!