Descrierea produsului

Poate fi plansul bebelusului provocat de detergentul de rufe utilizat?  

Stiati ca plansul  bebelusului poate fi cauzat de alergenii continuti de detergentii de rufe pe care ii folositi?

Pielea bebelusului este mult mai subtire in comparatie cu cea a adultilor, ceea ce il face foarte predispus la reactii alergice. Acesta este motivul pentru care medicii pediatri recomanda folosirea detergentilor specializati care contin ingrediente atent alese, si care sunt foarte delicate pentru pielea bebelusului.

Recomandat de Societatea Romana de Pediatrie Teo Bebe este singurul brand de detergent de rufe din Europa de Est recomandat de medicii pediatri si de catre Societatile de Pediatrie.

Ingrijire delicata pentru pielea bebelusului Detergentii de rufe nespecializati contin alergeni care pot provoca iritarea pielii copilului.

Produsele Teo Bebe sunt create special pentru ingrijirea celor mici si sunt potrivite pentru utilizare inca din prima zi de viata. 

Aromele hipoalergenice nu irita pielea bebelusului si ofera un miros delicat hainelor.

Curata impecabil Copilului tau ii place sa se distreze cu piureul? Aceasta nu este o problema atunci cand ai Teo Bebe. Datorita formulei sale cu enzime, Teo Bebe face fata cu usurinta diverselor pete cauzate de alimente, cosmetice si murdaria de zi cu zi.

Formula Teo bebe are efecte puternice de curatare, fiind in acelasi timp delicata pentru pielea bebelusului.

Teo Bebe lasa hainele bebelusului moi, delicate si impecabil curatate.