Detergent masina spalat vase 18+9 tablete

Cod: PLANET18580710
Produsul nu este momentan in stoc!
 • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
 • Transport: 15 Lei*
 • Livrare 1-2 zile lucratoare*
 • Livrare rapida direct
  la tine acasa
 • Cauta in peste 100000
  de produse
 • Suport telefonic si online
  specializat
 • Retur in 14 zile, indiferent
  de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Instructiuni:A se utiliza cu mainile uscate.Scoateti ambalajul. Introduceti tableta in dispozitivul de la masina de spalat vase.Pentru vasele de bucatarie mediu murdare si pentru toate tipurile de apa folositi o tableta pentru program de spalare pana la 55 grade.Pentru vase f.murdare sau pentru apa dura folositi o tableta la un program de spalare la 65 grade.Puteti sa va informati pentru duritatea apei de la furnizorul de apa pe care il aveti.Daca aveti apa f dura( >19dH) folositi sare sau solutie de clatire.Ambalajul este reciclabil.
Atentie: Nu spalati in masina de spalat vase produse din lemn,cristal,ceramic,os,portelan sau vase decorate.Indepartati resturile de mancare din masina de spalat vase.Periodic se recomanda curatarea filtrelor.Fără substanțe chimice potențiali nocivi și inutile precum coloranți, nitro-musk,alergeni sau EDTA.
 
Avertizare: Provoacă iritarea gravă a ochilor. Conţine Subtilisin.
 
Ingrediente 5%-15%: Agenţi de  înălbire pe bază de oxigen. <5%: Surfactanţi neionici, Policarboxilaţi. Conţine şi: Enzime.Poate provoca reacţii alergice. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Purtaţi echipament de protecţie a ochilor / echipament de protecţie a feţei.
 
ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiţi cu atenţie cu apă, timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Dacă persistă iritarea ochilor: Consultaţi imediat medicul.
 
ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!