Dolto - Emotiile si sentimentele

28Lei

Dolto - Emotiile si sentimentele

Cod: 140031
Suna pentru stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-5 ani
Pentru: Baieti si Fetite

“Emoțiile și sentimentele”, o carte cu ilustrații interesante și colorate, îi ajută pe copiii cu vârsta peste 2 ani să-și înțeleagă mai bine stările prin care trec și să le depășească.

Cartea este scrisă la persoana întâi, la singular, copilul fiind personajul central.

O emoție puternică este ca un val uriaș: inima vă bate mai repede, vi se taie respirația, vi se usucă gura, tremurați – sunteți foarte emoționați, aveți lacrimi în ochi, vă doare burtica. După un timp, vă liniștiți și descoperiți ce sentiment a fost ascuns, de fapt, în spatele acelei emoții.

Emoția vă anunță că un lucru la care sunteți sensibili pregătește apariția unui sentiment. Marile sentimente omeneşti sunt: bucuria, tristețea, frica, rușinea, gelozia, furia, veselia.

Emoțiile și sentimentele sunt cauza principală a tuturor dificultăților cu ceilalți. Când totul este bine, ele vă permit să iubiți și să fiți iubiți și, de asemenea, să învățați și să creșteți. Dar, uneori, sunt prea puternice pentru voi, sau puneți „prea mult” în toate relațiile voastre. Trebuie să le înțelegeți și să învățați să le depășiți.

Alături de “Emoțiile și sentimentele” puteți descoperi și cărțile “Bun sau rău” și “Furia” din aceeași serie scrisă de Dr. Dolto.

Această serie li se adresează copiilor, părinților și adulților importanți din jurul lor. Cu ajutorul desenelor lui Robin, care ilustrează momente emoţionante, dar moralizatoare, Catherine Dolto pune în scenă situații din viața de zi cu zi a copiilor şi a apropiaţilor acestora.

Catherine Dolto, însoțită de editoarea sa complice, Colline Faure-Poirée, îşi transmite cunoștințele unice referitoare la educația copiilor și își face apariția la finalul cărții în persoana doctorului Cat, adresându-li-se celor mici de parcă ar fi față în față, în cabinetul său. Ea ştie să pună în cuvinte trăirile copiilor, ce anume îi agită, îi nemulțumește și îi neliniștește pe aceştia. Şi are o vorbă preferată: „Atunci când înțelegem mai bine, creștem mai bine”.

Varsta recomandata: 2 ani+

Editura: DPH
Autor(i): Catherine Dolto, Colline Faure-Poiree
An aparitiei: 2020
Format: 16.5 x 20 cm
Tip coperta: Cartonata 
Numar pagini: 32
ISBN: 978-606-048-210-9

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!