Descrierea produsului

Animalutele ne invita sa le descoperim casutele! Asambleaza corect piesele pentru a gasi casuta potrivita fiecarei vietati! Caracteristici: setul include 24 piese din care pot fi asamblate 12 puzzle-uri diferite piesele sunt confectionate din carton rezistent si au marcate imagini viu colorate puzzle-ul dezvolta imaginatia, indemanarea si abilitatile de asociere si imbogateste cunostintele copiilor privind animalele si locurile in care traiesc acestea Dimensiunea ambalajului: 18 x 12 x 6 cmDimensiunea imaginii: 13 x 6.5 cm Varsta recomandata: 3 ani+ Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feritiAAnimalutele ne invita sa le descoperim casutele! Asambleaza corect piesele pentru a gasi casuta potrivita fiecarei vietati!

Caracteristici:

  • setul include 24 piese din care pot fi asamblate 12 puzzle-uri diferite
  • piesele sunt confectionate din carton rezistent si au marcate imagini viu colorate
  • puzzle-ul dezvolta imaginatia, indemanarea si abilitatile de asociere si imbogateste cunostintele copiilor privind animalele si locurile in care traiesc acestea

Dimensiunea ambalajului: 18 x 12 x 6 cm
Dimensiunea imaginii: 13 x 6.5 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.