Descrierea produsului

E15 este un sistem educativ complet care combina principii STEM – (Stiinta, Tehnologie, Inginerie & Matematica) si elemente de robotica, conceput si creat special pentru cadre didactice, din gama Engino Education

Setul Robotică Junior este un set de robotică pentru începători, special conceput pentru copii de grădiniță și elevi de școală primară cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani.

Setul Robotică Junior este  o soluție ideală pentru a introduce elevii în lumea roboticii. Se livrează într-un recipient de depozitare  special și conține un număr mare de piese din plastic Engino și Qboidz colorate, care permit construcția a opt modele robotizate! De asemenea, include piese de robotică, cum ar fi controlerul „Mini”, senzorul tactil, un motor, un LED, cabluri RJ și un cablu USB! Software-ul de programare oferă un mediu prietenos pentru programare prin tragerea și plasarea de blocuri, similar mediului „Scratch-like drag & drop blocks”. În plus, fiecare activitate începe cu povestea aventurilor lui Alex, tânărul nostru erou, care călătorește pe o insulă misterioasă și realizează mai multe construcții, cum ar fi radarul, moara de vânt și casa inteligentă.