Fluprotect 50ml Apiphen api

Cod: 5941888800281
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Apiphen apifluprotect 50ml pentru copii si adulti

Apiphen apifaringocalm contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract de Nalba-mare si extract de Musetel.

Componentele bioactive din extractul apos de propolis si extractul de Nalba-mare sustin sanatatea cailor, iar extractul de Musetel si mierea poliflora au actiune calmanta.

Nalba (Althaea officinalis L.) Actiunea demulgenta (emolienta, calmanta) a radacinii de nalba se datoreaza polizaharidelor hidrocoloide care formeaza un strat protector pe mucoasele oralesi faringiene, inlaturand iritatiile locale si inflamatiile. Administrarea pe cale gastrica a fractiunilor polizaharidice izolate din extractul de nalba micsoreaza intensitatea si frecventa tusei. Actiunea antitusiva a extractului de nalba este mai eficienta decat a unor medicamente.*

Musetelul (Matricaria chamomilla L.) Extractul de musetel utilizat este standardizat in 0.3% apigenina. Apigenina are proprietati dovedite spasmolitice, antiinflamatoare,  antivirale, antibacteriene.

Apifaringocalm este recomandat in amigdalite, faringite, laringite insotite de tuse seaca. Se utilizeaza in doza de 3 picaturi/kg corp de 2-3 ori pe zi dupa mese in faze acute si 3pic/kg corp 1 data pe zi in preventie sau refacere dupa un episod de boala.

Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la produsele apicole.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!