Formula de lapte praf Bio 2 Topfer 600 g de la 6 luni

75Lei
83 Lei (-10 %)

Formula de lapte praf Bio 2 Topfer 600 g de la 6 luni

Cod: 4006303005762
75Lei
83 Lei (-10 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Formulă de lapte praf Bio Lactana 2- de la 6 luni, Topfer, 600 g

Topfer Bio Lactana 2 conține renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase, LC-PUFĂ - acizi grași polinesaturați cu lant lung. ORGANIC (=BIO) - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică.
Conform legii, nu conține gluten.

Topfer Bio Lactana 2 este formula de continuare, potrivită de la 6 luni, ce conține vitamine și minerale esențiale, este îmbogățit cu fier, fără adaos de zahăr.

Laptele Topfer Bio Lactana 2 prezintă o combinație unică Plus 3: LC-PUFĂ (acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6 de origine naturală, esențiali pentru dezvoltarea sugarului tău), BIFIDO culturi - îmbogățit cu Probiotice Probifido, renumita combinație de 4 bifido culturi valoroase, ORGANIC - pentru fabricare, s-a folosit lapte organic nutritiv și alte ingrediente de cultură organică. Nu conține gluten. Cutie de 600g.

Formula de continuare Topfer Bio Lactana 2 a fost conceput conform compoziției laptelui matern, conține toți nutrienții necesari sugarului după primele 6 luni de dezvoltare, în cadrul unei alimentații mixte. De asemenea, conține, asemenea laptelui matern, acizi grași polinesaturați cu lanț lung (LC-PUFA), care sunt foarte importanți pentru sugar, și susține colonizarea tractului intestinal cu o floră naturală, prin intermediul bifido culturilor.

Ingrediente: lapte degresat , praf de zer parțial demineralizat, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de răpită, ulei de floarea-soarelui), maltodextrină, lapte praf degresat, amidon ulei vegetal de Mortierella alpină, ulei de pește, carbonat de calciu, citrat de sodiu, clorură de potasiu, vit.C, fosfat de calciu, lactat de fier, vit.E, culturi de bifidobacterii (B.breve, B.bifidum, B.infantis, B.longum), sulfat de zinc, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vit.A, Vit.B1, Vit.B6, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, vit.D.

lapte organic din regiune Allgau

ulei de palmier organic din culturi susținute

de proveniența organică

Prezentare:
600 g

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!