Gel anticelulitic Dr. Soleil cu iedera, arnica si cafeina 150 ml

19Lei

Gel anticelulitic Dr. Soleil cu iedera, arnica si cafeina 150 ml

Cod: SL0767
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Gelul Anticelulitic Dr. Soleil are o formula naturala, deosebit de activa, pe baza de extracte vegetale de Iedera si Arnica, ce au un efect anticelulitic dovedit, potentat de actiunea Complexului Cafeina.

Iedera prezinta interes din punct de vedere cosmetic integrata ca activ de remodelare corporala. Gratie activilor sai puternici, are o actiune notabila impotriva celulitei. Intinzand pielea, diminueaza efectul de coaja de portocala. Saponinele din compozitia extractului ajuta lipidele stocate in celulele adipoase ale pielii sa se reintoarca in sistemul sanguin pentru a fi eliminate sau utilizate ca sursa de energie.

Gama larga de proprietati fac ca extractul de Arnica sa fie perfect pentru pielea obosita. Hidrateaza, catifeleaza, are efect de fortifiere, calmand pielea iritata si stimuland regenerarea celulara.

Complexul cafeina are rolul de a topi grasimile depozitate in tesutul subcutanat, responsabile pentru efectul "coaja de portocala. Aditional stimuleaza microcirculatia limfatica, creste elasticitatea si fermitatea pielii.

Produs hipoalergenic, recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor sensibile.

Cantitate 150 ml

Nu contine parabeni, parafine, alcooli, coloranti sau parfum.

Gelul Anticelulitic Dr. Soleil combate depozitele subcutanate de grasime acumulate in exces, prin stimularea circulatiei. Se aplica pe pielea curata, prin masaj circular pe zonele afectate, pana la completa absorbtie in piele. Nu trebuie sa simtiti intepaturi sau incalzirea zonei pe care ati aplicat produsul. Eficacitatea acestuia nu se bazeaza pe efecte mecanice, ci pe actiunea in profunzime a principiilor active naturale. Tratamentul ar trebui sa cuprinda masaje scurte, circulare, preferabil de 2 ori pe zi, pe o perioada de 4-6 saptamani.

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!