Ghiozdan dublu cu troler Evolution BlackFit8 Superbowl

311Lei

Ghiozdan dublu cu troler Evolution BlackFit8 Superbowl

Cod: 641845861
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Baieti

Ghiozdanul dublu cu troler Evolution BlackFit8 Superbowl este un accesoriu ideal pentru scoala dar si pentru calatorii, datorita dimensiunilor mari si a compartimentarii bine realizate.

Ghiozdanul dublu are doua compartimente principale, foarte incapatoare si inca doua secundare in interiorul carora se pot depozita obiecte de dimensiuni reduse.

Fiecare buzunar se inchide printr-un fermoar care este dotat cu mici gaurele pentru aderenta degetelor la suprafata de metal. In lateralul rucsacului se gaseste un buzunar din plasa, in care se poate pastra recipientul cu apa sau servetelele. Colturile rucsacului sunt intarite cu un cauciuc fin de culoare neagra, care aduce acestui accesoriu fantastic un plus de stil.

Ghiozdanul dublu cu troler Evolution BlackFit8 Superbowl este usor si comod de transportat in spate, datorita bretelelor ajustabile si a spatelui rucsacului captusit cu burete, sau poate fi purtat pe troler. Designul rucsacului este elegant, foarte colorat, ideal pentru a aduce un plus de culoare si un plus de atitudine tinutelor zilnice de scoala.

  • Material: 100% Poliester

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Dimensiuni (L x l x h cm) 33x15x43

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!