Husa de protectie igienica REER HygieneCover

100Lei
120 Lei (-17 %)

Husa de protectie igienica REER HygieneCover

Cod: RE85031
100Lei
120 Lei (-17 %)
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Cumpărături fără griji împreună cu cei mici

  O ieșire la cumpărături sau la restaurant poate fi de multe ori o adevărată aventură pentru copilul tău. Dar pentru tine, ca părinte, se întâmplă să fie inclusiv un motiv de îngrijorare că suprafețele pe care le atinge l-ar putea expune la microbi și bacterii, mai ales în aceste vremuri când suntem cu toții mai atenți ca niciodată la sănătatea noastră și a celor dragi.

  Nu știi niciodată când a fost dezinfectat ultima dată scaunul special din căruciorul de cumpărături sau scaunul de masă de la restaurant. Dar cu husa REER HygieneCover ai mereu la îndemână soluția să ții microbii și bacteriile la distanță.

O singură husă, numeroase posibilități

Husa de protecție REER HygieneCover poate fi folosită la majoritatea scaunelor pentru copii din cărucioarele de cumpărături și scaunelor de masă din restaurante. Cu dimensiuni generoase, acoperă toate suprafețele cu care cei mici pot intra în contact, adaptându-se la dimensiunile variabile ale cărucioarelor din magazine sau la formele diferite ale scaunelor de masă.

 

 

 

Ușor de montat, în doar câteva secunde

Tot ce trebuie să faci este să poziționezi husa REER HygieneCover pe căruciorul de cumpărături sau pe scaunul unde urmează să stea cel mic. Husa se pliază ușor pe forma și dimensiunea scaunului, iar elasticul cu care este prevăzută ajută la fixare și împiedică alunecarea.

 

 

 

Confort și durabilitate

Cu o țesătură exterioară impermeabilă, de foarte bună calitate, și o țesătură interioară din bumbac 100%, husa REER HygieneCover asigură tot confortul copilului tău. Materialele extrem de rezistente, așa încât să poți folosi husa până când cel mic va ajunge la vârsta în care nu mai are loc într-un cărucior de cumpărături sau într-un scaun de masă.

 

 

Curățare ușoară, în orice situație

Materialul impermeabil, rezistent la murdărie, se curăță foarte simplu și rapid. Poți folosi un șervețel umed pentru a înlătura murdăria ușoară atunci când ești la cumpărături sau la restaurant cu copilul tău și poți spăla husa în mașina de spălat, la temperaturi de cel mult 60°C, ori de câte ori e nevoie de o curățare în profunzime.

 

 

 

Mereu la îndemână în săculețul de călătorie

 

Husa REER HygieneCover vine împreună cu un sculeț special cu mânere și se pliază compact, așa încât să ocupe puțin spațiu și tu să o poți avea mereu la îndemână când pleci cu copilul tău în oraș.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!