Jeleuri gumate cu coenzima Q10 cu piure si suc din fructe, aloe vera si biotina 125g

13Lei

Jeleuri gumate cu coenzima Q10 cu piure si suc din fructe, aloe vera si biotina 125g

Cod: BEAUTY314
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Jeleuri gumate cu coenzima Q10, cu 15% piure si suc din fructe, aloe vera si biotina. Aceste jeleuri gumate in forma de coronite, nu contin gluten, grasimi, lactoza sau gelatina, arome sau coloranti artificiali, conservanti. De asmenea aceste jeleuri gumate sunt 100% vegane. Contin si spuma din zahar, facandu-le astfel un desert delicios pentru copii si adulti deopotriva.
 
Beneficii ingrediente jeleuri gumate cu coenzima Q10 Beauty Sweeties:
Conezima Q10 are un rol important in ceea ce priveste dermatologia, aceasta putand sa stopeze procesul distrugator de imbatranire al pielii. Previne aparitia risurilor. De asemenea, studiile clinice au aratat ca exista utilitate in administrarea de Q10 inclusiv in cazuri de hipertensiune arteriala. Fiind un foarte bun antioxidant, conezima Q10 a demonstrat rezultate benefice in diverse afectiuni neurologice degenerative dar si in cancere.
 
Aloe vera functioneaza ca un adevarat tonic pentru sistemul imunitar. Are un rol important in activarea raspunsului sistemului imunitar al organismului precum si in intarirea inumitatii in general. Totodata aloe vera este un important ingredient in industria cosmetica demonstrandu-si efectul benefic in protejarea si regenerarea pielii. In plus, acest ingredient minune are multiple alte beneficii in imbunatatirea memoriei. Totodata apara sistemul digestiv si poate avea efect laxativ in cazuri de constipatie.
 
Biotina are un rol important in productia de energie. In plus contribuie la intarirea unghiilor, dar si la sanatatea parului, a pielii si are un rol important in sarcina si alaptare. Asociata cromului, biotina poate induce scaderi ale nivelului de zahar din sange la pacientii cu diabet de tip II, fiind importanta in tratamentul acestei afectiuni.
 
Combinand toate aceste ingrediente cheie, jeleurile gumate Beauty Sweeties sunt un aliment ce ajuta la mentinerea unei stari generale de sanatate a organismului, si intretin frumusetea exterioara a acestuia.
 
Puteti vizualiza gama completa de jeleuri gumate Beauty Sweeties accesand: https://dasco.ro/?s=beauty&search_id=2&post_type=product
 
Ingrediente jeleuri gumate cu coenzima Q10: sirop de glucoza; zahar; suc de fructe 17% din concentrat de suc de fructe (portocale, pere, mar, lamaie, capșuni, coacaze negre); agent de gelificare: pectina; piure de mere; acid: acid citric; pudra de coacaze negre; piure de zmeura; piure de mure; sirop de fructoza; faina de orez; ulei de palmier; fibre de citrice, bucati de portocala; extracte de plante colorante (coacaze negre, morcovi, soc, sofran, turmeric, ridiche, struguri rosii, cirese); extract de spirulina; arome naturale; ulei de palmier; agent de glazurare: ceara de carnauba; coenzima Q10 (0,015%); gel de aloe vera (0,015%); biotina.
 
Declaraţia nutriţională pentru 100g :
Valoarea energetică: 1403kJ (330kal)
 
Carbohidrati : 80g
 
– din care zaharuri 52g
 
Biotina: 150 μg (300% DZR*)
 
Contine cantitati neglijabile de grasimi saturate, proteine ​si sare.
 
DZR* = Consumul de referinta pentru doza zilnica recomandata.
 
A se depozita la loc uscat si racoros.
 
Produs in Germania de Beauty Sweeties Gmbh.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!