Joc Cluedo Liars minte pentru a afla adevarul

214Lei

Joc Cluedo Liars minte pentru a afla adevarul

Cod: E9779
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 8-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Uneori trebuie sa minti pentru a ajunge la adevar in jocul de societate Cluedo Liars Edition in care jucatorii folosesc carti de investigatie (exista 6 carti Lie si 6 carti Adevar) pentru a-i ajuta sa-si dea seama cine l-a ucis pe Dr. Black in conac.

Jucatorii aleg o carte si o citesc cu voce tare, incercand sa o joace cool si sa convinga ceilalti jucatori ca spun adevarul ... chiar daca nu sunt.

Daca un jucator suspecteaza ca minte, il poate chema pe acesta apasand butonul Liar. Au fost prinsi mintind sau spuneau adevarul?

Oricum ar fi, o carte Evidence (Proba) este dezvaluita, iar jucatorii se apropie cu un pas de a sparge cazul.

Cand un jucator este gata sa faca o acuzatie, se uita in secret la cartile plasate in plicul dosarului pentru a dezvalui cine, ce si unde.

O acuzatie corecta castiga jocul!Hasbro Gaming si toate marcile comerciale si logo-urile aferente sunt marci comerciale ale Hasbro, Inc.

MINTE PENTRU A AJUNGE LA ADEVAR Uneori, onestitatea nu este cea mai buna politica ... cel putin in aceasta editie a jocului Cluedo. Jucatorii isi imbunatatesc abilitatile de inselaciune cu cartile de investigatie.Butonul mincinos alegeti un card de investigatie si cititi actiunea cu voce tare. Fie ca este o carte Adevar sau o carte Lie ... incearca sa fii convingator. Daca un alt jucator crede ca minti, poate sa apese butonul Liar.

CINE, CE, UNDE In aceasta rasucire a clasicului joc de masa mister, jucatorii incearca sa rezolve uciderea Dr. Black. Descoperiti whodunit, cu ce arma si in ce camera.

JOC FAMILIE FUN Amintiti-va ca ati jucat jocul clasic Cluedo cand erati copil? Scoateti jocul Cluedo Liars Edition pentru Family Game Night, date de joaca si divertisment in ziua ploioasa.

Pentru varsta de 8 ani si peste.

* Include tabla de joc, 6 jetoane de caractere, 6 arme miniaturale, 21 de carti de dovada (6 carti de caractere, 6 carti de arme si 9 carti de camera), 12 carti de investigatie, (6 carti de adevar si 6 carti de minciuna) 6 carti de referinta, plic cu dosar de caz , bloc de note detectiv, moare, buton mincinos si instructiuni.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!