Joc de logica si coordonare BS Toys provocarea girafelor

99Lei

Joc de logica si coordonare BS Toys provocarea girafelor

Cod: GA439
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 4-9 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Priveste cu atentie girafele si modelul de culoare de pe cardul de provocare ales. Acum muta prin glisare piesele rotunde ale puzzle-ului in asa fel incat sa se potriveasca cu modelul de pe cardul ales. Toate cele 12 piese colorate trebuie sa se potriveasca cu culorile si pozitiile de pe card. Reusesti sa realizezi provocarea inainte de expirarea timpului? Scopul jocului este acela de a aseza toate piesele rotunde glisante in aceeasi ordine de culoare cu modelul de pe cardurile de provocare.
 
Jocul include: o tabla de joc din lemn cu 12 piese rotunde glisante (20 x 16.5 cm), un suport din lemn pentru carduri, 1 clepsidra, 30 de carduri de provocare.
Jocul Giraffe Challenge, BS Toys dezvolta: gandirea logica, perceptia vizuala, abilitatile de observare, coordonarea ochi-mana, rapiditatea.
Dimensiune cutie: 23 x 18 x 6 cm
 
AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!