Joc de stivuire Taf Toys cu Bile Polul Nord

125Lei

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Recomandat de la 6luni+.

Bebelușilor le place să se joace peekaboo dintr-un motiv! Ei își dezvoltă capacitatea de a ști că obiectele continuă să existe chiar dacă nu mai pot fi văzute. Bebelușul va scăpa mingea prin orificiul din cutie și va fi surprins când va dispărea din vedere, doar pentru a reapărea magic câteva momente mai târziu.

Opțiuni de joc:

1/ Bebelușul de pe burtă va împinge în jos bilele netede prin gaură, dezvoltând mușchii corpului superior și controlul mâinilor.

2/ Joc senzorial cu mingea Cele 3 bile texturate fac un zgomot ușor în timp ce se stoarce și pot trece cu ușurință prin găurile cutiei. Mingile netede au nevoie de o ușoară împingere pentru a trece.

3/ Stivuirea blocurilor poate fi stivuită după culoare, dimensiune sau animal și poate fi dărâmată pentru distracție fără sfârșit.

4/ Copiii mici care aruncă minge din turn vor stivui cele 3 cutii și vor arunca o minge texturată din partea de sus a turnului.

Caracteristici:

Acest set este excelent pentru dezvoltarea abilităților de dezvoltare și a creativității: inspiră atât jocul independent, cât și jocul cooperant, ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine, a coordonării ochi-mână și a abilităților de rezolvare a problemelor.

Identificați culorile, diferențiați dimensiunile și potriviți formele!

Ajută la dezvoltarea înțelegerii permanenței obiectului.

Jocul cu cele 3 bile texturate ajută la promovarea dezvoltării senzoriale a bebelușului. Copilul învață că sunetul pe care mingea îl face atunci când o aruncă în jos declanșează rezultate satisfăcătoare, la început urmărind curios cum mingea se rostogolește, treptat, prin încercări și erori, realizând acest lucru în mod independent.

Ball Drop Stacker este realizat din materiale de calitate superioară, ceea ce îl face extrem de confortabil și sigur de utilizat pentru copiii dvs. Fără BPA și ftalați.

Vine ca un set de 3 cutii proiectate, 2 bile netede și 3 bile texturate care scârțâie.

Dimensiune: 13,5cm x 13,5cm x 13,5cm.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?
Fii primul care pune o intrebare legata de acest produs

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!