Descrierea produsului

Jucaria Cos de cumparaturi de la Learning Journey ofera micutului tau sansa de a-si face provizii de mancarurile si de produsele casnice preferate in timp ce navigheaza prin culoare. Manerele se pliaza sau se ridica pentru a fi usor de transportat, iar cosul are spatiu suficient pentru a se umple cu mai mult de 20 de articole furnizate, cum ar fi carne, fructe, branza si cereale. Hraneste-i imaginatia cu Jucaria Cos de cumparaturi de la Learning Journey si accentueaza acele abilitati de cumparaturi! Recomandat pentru copii cu varsta de peste 3 ani.

CARACTERISTICI CHEIE - Cosul de cumparaturi are un spatiu amplu pentru depozitarea produselor alimentare si a altor articole, manere rabatabile pentru transportul usor si 21 de articole alimentare cu aspect real. BENEFICII EDUCATIONALE – promoveaza gandirea si invatarea, creativitatea si dezvoltarea tactila si motorie. Incurajeaza abilitatile de dezvoltare - imbunatateste abilitatile motorii fine si coordonarea mana-ochi. Dezvolta INCREDEREA si sporeste STIMA DE SINE oferind un sentiment de realizare. Ajuta la dezvoltarea abilitatilor de

REZOLVARE A PROBLEMELOR, incurajandu-l pe copil sa joace roluri si sa se concentreze atunci cand face alegeri. Ofera ore de distractie interactiva de invatare. SIGURANTA - Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor.

PRODUSE PREMIATE - JUCARIE COS DE CUMPARATURI este castigatorul premiului CEL MAI BUN Joc creativ al anului. Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori... copiii!