Jucarie Warmies termica din plus Urs gri

143Lei

Jucarie Warmies termica din plus Urs gri

Cod: WARMIES-CPM-BEA-3
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Jucărie termică din pluș pentru copii și adulți, utilă în terapie caldă care ajută la ameliorarea afecțiunilor reumatice și a diferitelor tipuri de dureri (colici, dureri abdominale, menstruale etc.). Jucaria conține umplutură din material organic tratat special și lavandă din Franța care ajută la un somn liniștitor. Jucariile Warmies pot fi utilizate ca și simple jucarii din pluș, dar suplimetar acestea aduc beneficii de calmare și relaxare a copiilor și bebelușilor. Aceste jucării au fost patentate de producător și sunt leader de piață în categoria jucăriilor termice de pluș, la nivel mondial, cu o prezență în peste 40 de țări. Jucaria termica din plus in forma de URS GRI are o dimensiune de doar 33 cm.

Produsele sunt certificate la nivel international de organisme de certificare, privind siguranța și calitatea acestora: British Safety Standard BS 8433:2004; European Toy Safety Standard EN71-1/2/3; American Toy Safety Standard ASTM-f963 și NB Toys/2016/060.

Instrucțiuni de utilizare:

Pentru căldură și confort liniștitor, îndepărtați toate etichetele și asigurați-vă că plușul este curat și uscat înainte de utilizare. Folosiți instrucțiunile de pe eticheta pentru a determina timpul corect de încălzire în cuptorul cu microunde. La prima încălzire, este posibil să observați puțină umezeală pe suprafața plușului, acest lucru fiind normal și nu va mai apărea după câteva utilizări. Conține material de umplutură organic, tratat special și lavandă uscată din Franța.

Instrucțiuni de îngrijire:

Suprafața se curăță în mod regulat cu un burete umed și se usucă la aer înainte de utilizare. În caz de supraîncălzire, lăsați să se răcească complet și să revina la temperatura camerei. Aruncați la gunoiul menajer normal dacă este uzat sau deteriorat. A se depozita într-un loc uscat și răcoros după fiecare utilizare. Utilizați numai sub supravegherea unui adult.

Avertizări:

Înainte de a introduce jucăria în cuptorul cu microunde, asigurați-vă că este curat și că tava se poate roti liber. Reîncălziți numai când produsul este la temperatura camerei. Poate dura până la patru ore să revină la temperatura camerei. Temperatura poate crește după scoaterea din cuptorul cu microunde. Dacă aveți orice afecțiune medicală, solicitați sfatul medicului înainte de a utiliza produse încălzite. Păstrați aceste instrucțiuni pentru referințe viitoare.

Specificații tehnice jucărie termică din pluș:

  • Pur și simplu încălziți timp de 45 de secunde în cuptorul cu microunde la 1.000W;
  • Calmează, încălzește și linisteste;
  • Îngrediente din lavandă franceză ce ajută la un somn liniștitor;
  • Potrivit pentru toate vârstele;
  • Curăţaţi în mod regulat suprafaţa cu o cârpă uşor umedă, lăsaţi să se usuce la temperatura camerei. NU SPALAȚI ÎN APA.
  • Dimensiune: 33 cm

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!