Lego City Arena de cascadorii

Cod: LEGO60295
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Baieti

Arena de cascadorii LEGO City Stuntz (60295) este un set de joaca ce include o motocicleta cu volanta si toate cele necesare pentru cascadorii de necrezut!

Lanseaza motocicleta de cascadorii prin inelul de foc, executa un backflip si alte cascadorii cu 2 camioane monster truck si reconfigureaza usor modulele de cascadorii pentru a crea diferite spectacole.

Setul include 6 minifigurine, inclusiv 3 personaje LEGO City TV.

Arena de Cascadorii include instructiuni usoare de urmat precum si Instructions PLUS ca parte din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions pentru smartphone si tableta.

Acest ghid interactiv cu functii de zoom si rotire ajuta tinerii constructori LEGO sa devina Maestri constructori!

Seturile LEGO City Stuntz pun copiii in mijlocul actiunii cu motociclete cu volanta, vehicule grozave, structuri autentice si personaje distractive care le vor inspira imaginatia.

Seturile LEGO City Stuntz pot fi combinate intre ele pentru si mai multa actiune!

Creeaza scena perfecta pentru un spectacol cum nu s-a mai pomenit, cu acest set LEGO City Arena de Cascadorii (60295) care e plin de obstacole si provocari interesante pe care sa le invingi.

Ce e in cutie? Tot ce iti trebuie pentru a construi 2 masini monster truck, 2 masini cu acoperisuri care pot fi zdrobite, un inel de foc, rampe de lansare, o motocicleta cu volanta, ghereta de hot dog, podium, 6 minifigurine plus multe altele.

Un cadou impresionant pentru copiii si fanii cascadoriilor cu varsta de minim 6 ani.Un monster truck masoara peste 11 cm inaltime, 14 cm lungime si 9 cm latime.

Nu are nevoie de baterii acest set functioneaza cu puterea imaginatiei si tehnologia cu volanta!

Include instructiuni tiparite precum si Instructions PLUS un ghid interactiv de construit care face constructia LEGO o adevarata joaca de copil ca parte a aplicatiei gratuite LEGO Building Instructions.

Seturile LEGO City Stuntz pun copiii in miezul actiunii cu masini si motociclete uimitoare si personaje distractive care vor inspira nenumarate ore de joaca!

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!