Lego City Hambar si animale de ferma

Cod: LEGO60346
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 4-9 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Aventuri distractive la ferma te asteapta cu setul LEGO City Hambar si animale de ferma (60346), care include un hambar de jucarie, cu un scripete functional, un tractor cu remorca, o sera si numeroase animale de ferma adorabile.

Perfect pentru joaca pe cont propriu sau impreuna cu prietenii sau familia, acest set include 4 minifigurine, printre care si Peach din LEGO City TV.

Acest set de constructie pentru copiii de 4+ ani include instructiuni tiparite si o Caramida de Start o piesa de baza pe care poti incepe sa construiesti.

Setul include si instructiuni digitale disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions, care au functii de zoom si rotire pentru a putea vedea modelul din orice unghi.

Ferma cu animale de jucarie pentru copiii de 4+ ani distreaza-te la ferma cu setul LEGO City Hambar si animale de ferma (60346), care include personaje si animale care vor inspira ore nesfarsite de joaca.

Ce e in cutie? - tot ce iti trebuie pentru a construi un hambar de jucarie cu sera, tractor, remorca si 4 minifigurine, inclusiv un personaj LEGO City TV, plus o veverita, o oaie, un miel, un porc cu 2 purcelusi si o vaca cu un vitel.

Detalii si functii distractive copiii pot folosi scripetele pentru a incarca remorca tractorului, pot deschide acoperisul pentru a accesa etajul, si se pot distra ingrijind animalele.

Setul mai include si accesorii pentru minifigurine precum o lopata, foarfece, furca, matura si stropitoare.

Hambarul masoara peste 9 cm inaltime, 6 cm latime si 5 cm lungime.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!