Lego city statia de pompieri

Cod: LEGO60320
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Baieti

Statia pe Pompieri LEGO City (60320) cu 3 nivele include o camera de control, o camera pentru pompieri, receptie si garaj, plus un elicopter care lanseaza proiectile de apa LEGO si un camion care lanseaza proiectile de apa.

Adauga la toate acestea si minifigurinele pompieri, printre care 2 personaje LEGO City TV si figurine cu un caine si o pisica si distractia poate sa inceapa!

Copiii pot extinde acest set folosit placile de sosea LEGO incluse.Acest set include instructiuni ilustrate pas-cu-pas precum si instructiuni digitale interactive pentru a face experienta de constructie si mai distractiva.

Sunt disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions disponibila pentru smartphone si tableta si includ functii de zoom si rotire care ii vor ajuta pe copii sa vizualizeze modelul in timp ce construiesc.

Set de jucarie cu pompieri pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus Copiii pot patrunde in inima actiunii cu acest set LEGO Statia de Pompieri (60320) care include si 2 personaje LEGO City Adventures.

Ce e in cutie? tot ce ai nevoie pentru a construi o statie de pompieri cu 3 nivele, o camioneta si un elicopter, 5 minifigurine, un catel si o pisica plus o placa de sosea LEGO pentru a putea conecta setul la alte seturi LEGO City.

Functiile distractive imbogatesc joaca copiii pot lansa proiectilele de apa LEGO din elicopter si din camioneta.

Un cadou distractiv pentru orice ocazie aceasta masina de politie de jucarie LEGO City e perfecta pentru o zi de nastere, sarbatoare sau oricare alta ocazie pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus.

Statia de pompieri masoara peste 30 cm inaltime, 34 cm lungime si 32 cm latime.

Include accesorii LEGO acest set de joaca include si numeroase accesorii distractive pentru joaca, printre care 4 casti si un walkie-talkie, un topor de pompieri, o cana, o cutie de pizza si stingatoare de incendiu LEGO.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!