Descrierea produsului

Exploratorii spatiului in varsta de 6+ ani pot savura momente palpitante de actiune intergalactica cu setul LEGO Creator 3-in-1 Naveta spatiala (31134).

Setul contine o naveta spatiala de jucarie cu o trapa cu deschidere care contine un satelit si un brat extensibil.

Satelitul poate fi detasat pentru un plus de distractie.

Acest set LEGO Creator 3-in-1 ofera fanilor spatiului 3 experiente diferite de construit si joaca.

Acestia pot construi o naveta spatiala de jucarie si sa apoi sa reconstruiasca modelul intr-un astronaut articulat echipat cu un jetpack si un steag de infipt, sau intr-un alt model impresionant de nava spatiala.

Descarca aplicatia LEGO Builder si paseste intr-o noua lume a constructiei distractive unde copiii pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul.

Jucarie 3-in-1 - Fanii spatiului se pot delecta cu actiune intergalatica cu setul LEGO Creator 3-in-1 Naveta spatiala (31134), care se poate asambla intr-o naveta spatiala, un astronaut articulat si o nava spatiala.

Posibilitati nelimitate de joc - Copiii pot alege sa intre in actiune cu naveta spatiala, cu astronautul de jucarie cu brate si picioare articulate si cu o nava spatiala supercool.

Plin cu accesorii - Naveta spatiala are o trapa cu deschidere care contine un satelit detasabil, si astronautul este echipat cu un jetpack si un steag de infipt intr-un stand.

O constructie distractiva - Acest set din 144 de piese ofera pasionatilor de spatiu in varsta de 6+ ani o experienta de construit satisfacatoare inainte de a incepe joaca si poate fi daruit drept atentie sau cadou de zi de nastere.

Joaca portabila - Acesta naveta spatiala de jucarie trainica masoara peste 6 cm inaltime, 12 cm lungime si 16 cm latime, fiind la o dimensiune usor de transportat oriunde merg copiii.si mai multa distractie 3-in-1 - Exploreaza si alte seturi din tema LEGO Creator 3-in-1, inclusiv seturile Motocicleta vintage (31135), Papagal exotic (31136) si Catei adorabili (31137).