Lego Duplo casa pe roti a familiei 10986

Cod: LEGO10986
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-4 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Porneste intr-o mare aventura cu micul tau aventurier cu setul LEGO® DUPLO® Town Casa pe roti a familiei (10986).

Ajuta-ti micul constructor sa construiasca o casa pe roti simpatica ce se ataseaza masinii.

Prescolarii in varsta de 2+ ani pot porni in calatorie in orice locatie doresc.

Cine stie ce oameni si locuri noi vor descoperi!Copiii pot interpreta pe roluri scenarii de excursie cu cele doua figurine, care incap ambele in masina.

Pot sa continue scenariul de vacanta adunandu-se in jurul focului de tabara pentru a depana povesti in timp ce savureaza ciocolata calda.

Seturile LEGO DUPLO Town ofera constructorilor incepatori ocazia de joaca si auto-exprimare.

Cu locatii familiare, o varietate mare de personaje si caramizi concepute pentru copii mici, seturile ajuta copiii sa se implice in activitati creative.

Multe idei de joaca la drum lung - Încurajeaza exprimarea de sine a copiilor mici in timp ce pornesc intr-o aventura distractiva cu setul LEGO® DUPLO® Town Casa pe roti a familiei (10986).

Toate cele necesare pentru o mini aventura - Setul contine o masina de condus in care incap figurinele adultului si copilului, o casa mica pe roti care se poate detasa, un foc de tabara, o cana si o oala.

Imaginatie si distractie - Prescolarii in varsta de la 2 ani in sus se vor sa conduca masina si sa recreeze momente de familie mergand cu cortul unde ii poarta imaginatia.

Distractie cu familia - Parinti si prieteni pot intra in joc cu micutii si sa recreeze impreuna excursii cu cortul cu acest cadou de jucarie care incurajeaza joaca in grupuri de toate generatiile.

Dimensiuni mici, distractie mare - Masina si casa combinate masoara peste 18 cm inaltime, 30 cm lungime si 10 cm latime.

Ghiduri pas cu pas - Setul include instructiuni ilustrate usor de urmarit si o varianta digitala este disponibila prin aplicatia LEGO® Builder.

Scenarii de viata Seturile LEGO® DUPLO® Town ajuta prescolarii sa exploreze lumea inconjuratoare pe masura ce recreeaza scene cunoscute cu eroi de toate zilele si piese special concepute pentru cei mici.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!