Lego Duplo morcov care creste

Cod: LEGO10981
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 5 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Copiii mici se vor distra din plin in timp ce invata despre nutritia sanatoasa si cresterea plantelor cu jucaria educationala LEGO® DUPLO® Kit de cultivare al morcovului (10981).

Acest set colorat este conceput ca o introducere usoara pentru copii mici in varsta de 18 luni si mai mari in subiectul sustenabilitatii pe masura ce ingrijesc morcovul si cladesc caramizile pentru a-l creste.

Pune-i pe micuti la conducerea actiunii, in timp ce acestia controleaza vremea cu soarele si norul ploios din caramizi care ofera plantei necesarul pentru a inflori.

Daca planta are nevoie de o mana de ajutor pentru a creste, copiii ii pot oferi de baut din stropitoare.

Uitandu-ne la expresia surprinsa a fetei morcovului, apa trebuie sa fi fost rece!

Toate jucariile LEGO DUPLO sunt expert concepute cu povesti distractive, culori vibrante, personaje captivante si o multime de detalii care incurajeaza joaca imaginativa si abilitatile timpurii ale micilor invatacei.

Bucati de distractie - Jucaria LEGO DUPLO Kit de cultivare al morcovului (10981) invata copiii mici in varsta de 18 luni si mai mari despre sustenabilitate si cresterea plantelor, in timp ce isi perfectioneaza abilitatile de construire.

Elemente aditionale inspira joaca imaginativa - Acest kit de cultivare a propriei mancari contine patru caramizi care compun morcovul, inclusiv un varf cu frunze, plus un ghiveci, o stropitoare si elemente de soare si nor ploios.

Copiii au controlul - Micutii cresc planta stivuind caramizile, alegand vremea si oferind morcovului de baut cu o stropitoare de jucarie.

Cadou LEGO pentru varste sub 5 ani - Daruieste acest set drept atentie sau cadou de zi de nastere copiilor mici in varsta de 18 luni si mai mari pentru a introduce conceptele cultivarii mancarii si a sustenabilitatii.

Dimensiune construita - Morcovul masoara peste 22 cm inaltime, 8 cm latime si 8 cm adancime cand este construit in totalitate.

Cultiva imaginatia - Extinde distractia cu mancarea organica a micului tau constructor cu jucariile Tractor cu fructe si legume (10982), Piata cu produse organice (10983) si Gradina organica (10984).

Instructiuni pas-cu-pas - Acest set include instructiuni ilustrate usor de urmarit cu o versiune digitala disponibila in aplicatia LEGO Builder pentru a oferi un start grozav oricarui incepator LEGO.

Construieste si joaca-te impreuna - Seturile LEGO DUPLO ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte functiile motorii fine si exprimarea de sine pe masura ce construiesc si se joaca impreuna cu parintii si ingrijitorii lor.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!