Lego Duplo Piata de produse bio

143Lei

Lego Duplo Piata de produse bio

Cod: LEGO10983
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 5 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Introdu copiii mici in joaca de-a cumparaturile cu LEGO DUPLO Piata cu produse organice (10983).

Aceasta piata agroalimentara simpatica ofera copiilor ocazia de a recrea lumea reala in timp ce cantaresc produsele pe balanta, platesc cu monede de jucarie de diferite sume si transporta mancarea acasa intr-o plasa textila simpatica.

Copiii invata despre echilibru in timp ce cladesc ridichea, capsuna, lamaia si pepenele de jucarie.

Toate seturile LEGO DUPLO sunt concepute pentru a dezvolta exprimarea de sine - in acest set produsele de mancare au expresii diferite pentru a insufleti joaca creativa!

Jucariile LEGO DUPLO pun distractia nelimitata, exprimarea de sine si apetitul pentru educatie in mainile prescolarilor.

Acest set incurajeaza joaca interactiva dintre copii si parinti pe masura ce interpreteaza comerciantul care vinde fructe si legume sau clientul.

Seturile DUPLO ofera parintilor si micutilor ocazia de a impartasi momente pretioase de dezvoltare in timp ce construiesc si se joaca impreuna.

Introdu micutii constructori in varsta de 18 luni si mai mari in joaca distractiva de-a cumparaturile cu LEGO DUPLO Piata cu produse organice (10983).

Include un pepene, o lamaie, ridiche si capsuna de jucarie, toate cu expresii diferite, plus un cantar pentru fructe-si-legume, 3 monede si o plasa textila.

Copiii mici cantaresc mancarea pe balanta, platesc cu monede de jucarie si apoi transporta cumparaturile intr-o plasa textila.

Îngrijitorii care doresc sa impartaseasca momente pretioase de dezvoltare cu micutii lor pot oferi aceasta jucarie educationala drept cadou copiilor care adora joaca de-a cumparaturile.

Taraba masoara peste 20 cm inaltime, 15 cm latime si 15 cm adancime.

Cantarul masoara peste 16 cm inaltime, 19 cm latime si 6 cm adancime.

Extinde distractia cu mancare organica a micului tau constructor cu jucariile Kit de cultivare al morcovului (10981), Tractor cu fructe si legume (10982) si Gradina organica (10984).

Acest set include instructiuni ilustrate usor de urmarit cu o versiune digitala disponibila in aplicatia LEGO Builder pentru a oferi un start grozav oricarui incepator LEGO.

Acest set LEGO DUPLO ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile motorii fine si sa invete despre cultivarea plantelor in timp ce construiesc si se joaca impreuna cu familia si ingrijitorii.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!