Lego Duplo tractorul cu fructe si legume

94Lei

Lego Duplo tractorul cu fructe si legume

Cod: LEGO10982
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 5 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Jucaria LEGO DUPLO Tractor cu fructe si legume (10982) ofera o multime de moduri distractive de a cultiva cultura prescolarilor.

Micutii se pot alatura fermierului la recoltarea fructelor si legumelor cu tractorul mobil si 3 remorci.

Copii in varsta de 18 luni si mai mari isi exerseaza abilitatile motorii in timp ce invata despre ingrijirea fructelor si legumelor stivuind caramizile pentru a face plantele sa creasca.

Te asteapta multa distractie cu sortarea pe culori - prescolarii pot conecta legumele la remorca de aceeasi culoare sau sa isi foloseasca creativitatea si exprimarea de sine pentru a combina culorile sau chiar si capetele!

Toate jucariile LEGO DUPLO sunt expert concepute cu povesti distractive, culori vibrante, personaje captivante si o multime de detalii care ajuta la dezvoltarea abilitatilor timpurii ale micilor invatacei.

Acest set este compatibil atat cu altele din gama My First Organic cat si cu alte modele LEGO DUPLO.

LEGO DUPLO Tractor cu fructe si legume (10982) dezvolta abilitatile motorii si invata copiii despre cultivarea plantelor.

Contine un tractor mobil, 3 remorci in diferite culori, caramizi pentru a construi un broccoli, o rosie si ananas, plus figurina unui tanar fermier.

Prescolarii il acompaniaza pe tanarul fermier la recoltarea fructelor si legumelor cu tractorul lui mobil si sorteaza fructele si legumele pe remorcile colorate.

Ofera tinerilor fermieri in varsta de 18 ani si mai mari aceasta jucarie educativa pentru copii la aniversari, ocazii speciale sau ca o surpriza.

Tractorul si rulotele combinate masoara peste 17 cm inaltime, 45 cm lungime si 7 cm latime.

Extinde distractia cu mancare organica a micului tau constructor cu jucariile Kit de cultivare al morcovului (10981), Piata cu produse organice (10983) si Gradina organica (10984).

Acest set include instructiuni ilustrate usor de urmarit cu o versiune digitala disponibila in aplicatia LEGO Builder pentru a oferi un start grozav oricarui incepator LEGO.

Acest set de ferma ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile motorii fine si sa invete despre cultivarea plantelor si nutritia sanatoasa impreuna cu familia si ingrijitorii.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!