Lego Friends Gogoserie 41723

Cod: LEGO41723
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 4-8 ani
Pentru: Fetite

Micii cofetari in varsta de 4 ani si mai mari vor adora sa creeze povesti cu setul LEGO® Friends Gogoserie 41723.

Acesta jucarie imaginativa ajuta copiii sa invete sa construiasca in timp ce sunt inspirati la creativitate de iubitoarea de arta Liann si amatorul de cofetarie Leo.

Plina de optimism si entuziasm, Liann este o prietena grozava pentru Leo, care s-a mutat de curand in oras.

Accesoriile includ un bol, fructe de padure, o cana, 3 gogosi, suc, bani, 2 scaune si o masa pentru a ajuta copiii sa invete prin joaca in timp ce pregatesc gustari delicioase.

Seturile LEGO 4+ sunt concepute pentru a oferi copiilor o experienta de construit rapida si distractiva.

Pentru a fi mai usor, setul include o placa introductiva - o baza solida pe care copiii pot construi gogoseria de jucarie.

Foloseste aplicatia LEGO Builder pentru o aventura de construit intuitiva.

Mareste si roteste modelele in 3D, salveaza fisiere si monitorizeaza progresul.

Copiii pot descoperi prieteni si locatii atractive in timp ce creeaza scenarii cotidiene in universul LEGO Friends.

Gogoserie de jucarie pentru copii in varsta de 4+ ani - Invita baietii si fetele cu un apetit pentru povesti creative in lumea constructiei si a jocului de roluri LEGO® cu acest set LEGO® Friends Gogoserie 41723.

Include 2 mini-papusi - Setul include personajele LEGO® Liann si Leo, o fereastra pentru servirea drive-through, plus accesorii precum un scuter, o pasare, gogosi, suc, bani, o masa si 2 scaune.

Joaca de roluri imaginativa - Acest cadou LEGO® creativ pentru copii ofera micilor constructori ocazia de a invata prin joaca in timp ce decoreaza fereastra magazinului cu cele 3 gogosi, pregatite pentru clienti.

Un rasfat pentru orice ocazie - Acest set LEGO® Friends e un cadou distractiv de zi de nastere, sarbatori sau orice ocazie pentru copii in varsta de 4+ ani care adora joaca creativa.

Conceput pentru degetele mici - Aceasta gogoserie LEGO® Friends masoara peste 8 cm inaltime, 8 cm latime si 8 cm adancime.

Placa introductiva inclusa - Acest set contine o placa introductiva utila si elemente ajutatoare cu care micutii pot construi cu incredere.Instructiuni intuitive -

Aplicatia LEGO® Builder te ghideaza pe tine si copilul tau intr-o aventura de construit intuitiva cu unelte de marire si rotire a modelelor 3D, putand sa salvezi fisiere si sa urmaresti progresul.

O noua generatie Heartlake City - În 2023, universul LEGO® Friends se extinde pentru a introduce noi personaje si locatii care inspira si mai multe aventuri de interpretat pe roluri.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!