Lego Minecraft Casuta albinelor 21241

96Lei

Lego Minecraft Casuta albinelor 21241

Cod: LEGO21241
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 8-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Jucatorii Minecraft® in varsta de 8 ani si mai mari nu-si vor mai incapea in piele de fericire cand vor primi setul LEGO® Minecraft Casuta albinelor (21241).

Aceasta jucarie distractiva ofera nenumarate posibilitati de joaca si in casa si afara.Jucatorii vor folosi creativitatea Minecraft pentru a construi o casuta in forma de albina.

Un acoperis detasabil ofera acces usor catre interior. În exterior, este un fagure de cules din stup, sunt culturi de crescut la ferma si creaturi ostile de combatut.

Setul include un personaj de joc Honey Bear, un bebe zombi, 3 albine si 1 albina furioasa.

Functiile includ 2 albine care se fugaresc in jurul unui copac printr-o simpla apasare de deget.

Distractia se extinde si in digital, aplicatia LEGO Builder fiind dotata cu unelte de marire si rotire care permit copiilor sa vizualizeze modelele pe masura ce le construiesc.

Actiune Minecraft® - Setul LEGO® Minecraft Casuta albinelor (21241) este plin de aventuri care ridica experienta faimosului joc la un cu totul alt nivel.

Personaje clasice - Include un personaj de joc Honey Bear, un bebe zombi, 3 albine si 1 albina furioasa, plus detalii si accesorii distractive.

Un set plin de distractie - Copiii culeg fagurele din stup, cresc culturi la ferma si combat un bebe zombi in timp ce construiesc o casuta in forma de albina ca baza pentru aventurile lor Minecraft®.

Cadou pentru copii - Ofera acest set versatil de construit drept cadou de zi de nastere, sarbatori sau orice ocazie jucatorilor in varsta de 8 ani si mai mari.

Joaca-te si expune - Modelul construit masoara peste 10 cm inaltime, 14 cm latime si 8 cm adancime.

Constructie digitala interactiva - Aplicatia LEGO® Builder este dotata cu unelte de marire si rotire intuitive care permit copiilor sa vizualizeze modelele pe masura ce le construiesc.

Minecraft® transformat in realitate - Seturile LEGO® Minecraft ofera copiilor o modalitate diferita de a explora faimosul joc, cu creaturi, scene si detalii aduse la viata prin creativitatea caramizilor LEGO.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!