Lego Technic masina de tasat zapada 42148

Cod: LEGO42148
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 7-9+ ani
Pentru: Baieti

Copiii in varsta de 7+ ani care adora sporturile de iarna se pot distra de minune cu acest set de jucarie LEGO Technic Masina de tasat zapada (42148).

Pe masura ce exploreaza detaliile vehiculului - precum sinele mobile si manetele care ridica si coboara lopetile - vor si invata.

Acest model 2-in-1 adauga o noua dimensiune orelor de joaca, intrucat Masina de tasat poate fi reconstruita sub forma unui Snowmobil, care ofera micilor constructori ocazia de a-si imagina si mai multe aventuri pe partii.

Lasa aplicatia LEGO Builder sa te ghideze pe tine si copilul tau intr-o aventura de construit usoara si intuitiva.

Mareste si roteste modelele 3D, salveaza fisiere si monitorizeaza progresul.

Modelele de construit LEGO Technic prezinta miscari si mecanisme realiste care initiaza micii constructori LEGO in universul ingineriei intr-un mod accesibil si realist.Un rasfat pentru copii de 7+ ani - Inspira copiii sa incerce o noua provocare de construit in timp ce exploreaza toate functiile unui vehicul de sanius cu acest model LEGO Technic Masina de tasat zapada (42148).

Conceput pentru sanius - Acest model de zapada de jucarie este inspirat de vehicule din realitate si prezinta detalii care includ roti, sine, si manete pentru a ridica lama cu lopeti si unealta de netezire.

O constructie 2-in-1 - Autobasculanta de jucarie se reconstruieste intr-un Snowmobil, pentru si mai multe roluri de interpretat.

O idee de cadou LEGO - Un cadou pentru copii in varsta de 7 ani si mai mari care adora plugurile si vehiculele de jucarie.

Masuratori - Acest model LEGO Technic masoara peste 8 cm inaltime, 14 cm lungime si 10 cm latime.

Instructiuni intuitive- Aplicatia LEGO Builder te ghideaza pe tine si copilul tau intr-o aventura de construit intuitiva cu unelte cu care poti mari si roti modelele in 3D, sa salvezi fisiere si sa monitorizezi progresul.

O introducere in inginerie - Modelele de construit LEGO Technic prezinta miscari si mecanisme realiste care initiaza micii constructori LEGO in universul ingineriei.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!