Lotiune de corp Smoothie Revers cu aroma de mure 250ml

18Lei

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Lotiune de corp regeneranta Smoothie Blackberry

Lotiunea este conceputa pentru a satisface nevoile pielii uscate si deshidratate. Formula sa bogată și cremoasă conține ingrediente naturale hrănitoare, cum ar fi extractul de mure, conceput pentru a-ți regenera pielea și a-i oferi o hidratare intensă pentru întreaga zi.

Aroma de cocktail de mure face ca aplicarea lotiunii sa fie o placere pentru simturi, aducand in minte zilele insorite si calduroase de vara. Textura ușoară facilitează absorbția fără a lăsa un strat gras pe piele, făcând acest produs ideal pentru utilizarea zilnică obișnuită. Hidratează și hrănește pielea, lăsând-o nu numai moale și netedă pe tot parcursul zilei, ci și regenerată permanent. Dedicata îngrijirii pielii uscate și deshidratate. Ideala pentru utilizare zilnică, fără peliculă grasă. Hidratează, hrănește, lăsând pielea moale și netedă. Regenerează permanent pielea pe tot parcursul zilei.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de loțiune pe pielea curată și uscată pe tot corpul, apoi masați cu mișcări circulare.

Capacitate: 250ml

Avertismente: Uz extern. Nu lasati la indemana copiilor. Evitați contactul cu ochii. A nu se utiliza pe pielea ranită. A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingrediente. Depozitati in mediu uscat, ferit de lumina soarelui, la temperaturi intre 5-25 grade C, cu capacul inchis cu grija.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?
Fii primul care pune o intrebare legata de acest produs

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!