Marsupiu anatomic Mini cu pozitii multiple de purtare Dark Grey 3D Jersey

559Lei

Marsupiu anatomic Mini cu pozitii multiple de purtare Dark Grey 3D Jersey

Cod: 021084E1
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-1 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Marsupiu anatomic pentru nou-nascuti, usor de folosit si extrem de delicat!

Marsupiul anatomic Mini de la BabyBjorn este extrem de usor de folosit, ideal pentru plimbarile linistite! Produsul este potrivit pentru primele luni de viata ale micutilor cand ei au nevoie sa stea cat mai aproape de mamica tot timpul.

Puteti detasa cu usurinta intreaga sectiune frontala a marsupiului pentru a scoate bebelusul care doarme. Materialul moale si confortabil imbratiseaza spatele, picioarele si soldurile bebelusului, oferind tot suportul de care are nevoie. Pozitia corecta si naturala in forma de C a spatelui micutilor se poate verifica cu usurinta, datorita materialului, doar plimband mana pe spatele acestora.

Caracteristici:

Toate marsupiile de la BabyBjorn au fost create in colaborare cu medici specialisti.

Ideal ca prim marsupiu pentru nou-nascuti – Marsupiul Mini este conceput pentru a fi utilizat inca din primele luni de viata, fiind usor de utilizat ceea ce il face perfect pentru nou-nascuti si nevoia lor de apropiere fata de mamica. Bebelusul se poate purta aproape de piept, astfel incat sa poata auzi bataile inimii.

Mic si usor de utilizat – foarte usor de utilizat cu doar cateva curele ajustabile. Acest lucru inseamna ca se poate imbraca usor fie zi sau noapte pentru a linisti sau adormi bebelusul. Sectiunea frontala se poate detasa cu usurinta pentru a scoate bebelusul adormit. Dimensiunea si suportul pentru cap sunt in intregime ajustabile, ceea ce inseamna ca marsupiul Mini se poate adapta felului in care bebe creste.

Moale si flexibil – Materiale super moi si confortabile pentru a crea un mediu placut si comod pentru pielea delicata a bebelusilor. Marsupiul acopera spatele, picioarele si soldurile micutilor oferind tot suportul de care au nevoie intr-o pozitie ergonomica si confortabila. Pozotia corecta in forma de C se poate verifica cu mana pe statele bebelusului datorita materialului.

Materiale unice – Materialele utilizate au fost special dezvoltate pentru marsupii si create pentru a fi potrivite pentru nou-nascuti. Plasele si bumbacul utilizate au fost create din materiale 3D, care contin 3 straturi - un strat interior, unul mijlociu si unul exterior. In loc de umplutura clasica care se poate supra-incalzi, stratul mijlociu consta intr-un fir fin, cu fibra unica. Acest lucru ofera suport si stabilitate bebelusului, asigurand in acelasi timp un flux foarte bun de aer, astfel ca marsupiul ramana aerisit si la o temperatura placuta atunci cand purtati bebelusul.

3D Jersey – Cel mai nou si moale material al nostru este la fel de confortabil precum bluza ta preferata. Tesatura neteda, flexibila imbratiseaza nou-nascutul atunci cand il purtati in marsupiu.

Plasa 3D – Material aerisit si racoros cu un suport incredibil de moale pentru pielea bebelusului. Tesatura de plasa asigura un flux bun de aer si se usuca repede dupa spalare

Bumbac – Bumbac certificat BCI, elastic in zona sezutului, iar tesatura din satin il face super-moale si confortabil. Un strat mijlociu subtire face ca marsupiul sa fie atat de mic, compact si flexibil.

Ocupa putin spatiu – marsupiul este mic, de aceea este usor de transportat in geanta pentru scutece sau in cosul caruciorului atunci cand nu este folosit

Suport robust si reglabil pentru cap – Suportul bun al capului este foarte important atat pentru nou-nascut, cat si pentru primele cinci luni, pana cand copilul isi poate tine capul fara ajutor. Marsupiul Mini are un suport sigur, reglabil pentru cap si gat

Pastreaza-ti mainile libere - Cand purtati un marsupiu pentru bebelusi mainile va sunt eliberate pentru a putea face orice altceva. Ideal pentru momentele in care bebe are nevoie sa fie aproape de mamaica.

Poarta-l in fata cu spatele sau fata la tine - Cand bebe a mai cresct putin poti alege daca va sta cu fata sau spatele la tine. Copilul trebuie sa aiba cel putin 5 luni inate de a fi asezat cu spatele la mamica.

Specificatii:

Cel mai potrivit in prima luna de viata a bebelusului. Utilizare testata si sigura de la 0-1 ani ( minim 3.2 kg – maxim 11 kg)

Bebelusul trebuie sa aiba cel putin 5 luni inainte de a fi asezat cu spatele la mamica.

Toate materialele sunt placute pentru pielea bebelusului si sigure pentru a fi “gustate”. Nu contin substante nocive si se incadreaza in standardele de siguranta Oeko-Tex 100, Clasa 1 de produse pentru bebelusi. Acest lucru este important pentru noi!

Se poate curata separat la masina de spalat (40°C) .

3D Jersey: material principal 80% poliester, 16% bumbac, 4% elastan; centurile sunt din bumbac 100%

Plasa (mesh) 3D: 100% poliester

Bumbac: bumbac 100%, certificat BCI

Certificat de conformitate : EN 13209-2:2015 si ASTM F2236

Mestesug autentic

BABYBJÖRN se bucura de o reputatie excelenta la nivel global, ca fiind cea mai buna alegere pentru copilul tau. Toate marsupiile sunt fabricate la cea mai înalta calitate, si foarte putine companii creaza produse pentru bebelusi cu aceeasi atentie la detalii precum BABYBJÖRN.

Cum sa verifici daca un produs BABYBJÖRN este original
- Poti observa designul liniilor paralele pe marsupii, balansoare, patuturi pliante, leagane si husele de marsupii. Design patentat.
- Produsul este cumparat de la un distribuitor autorizat.
- Vezi si simti calitatea înalta a materialelor si culorile armonioase.
- Produsele textile sunt simetrice, facute bine iar cusaturile sunt drepte, egale si apropiate (2-3 cusaturi/cm).
- Marsupiile au o eticheta de material cu numele produsului, de exemplu: ”One” sau ”Mini”.
- Marsupiile au numarul de serie pe interiorul bretelei de umar, în lateralul cataramei.
- Punctele de deasupra literei O din logo, sunt în forma de romburi.

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!