Marsupiu anatomic Move Verde Salvie 3D Mesh

Cod: 099038E1
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0 ani-1 ani si 3 luni
Pentru: Baieti si Fetite
Marsupiul anatomic Move este confortabil si usor de utilizat, pentru sesiuni mai lungi de purtare, atat pentru tine, cat si pentru copilasul tau. Suportul pentru spate, centura de talie si bretelele captusite asigura o pozitionare ergonomica si materialul mesh din care este confectionat permite trecerea aerului, oferindu-i bebelusului tau tot confortul de care are nevoie.
Garanteza sprijinul potrivit bebelusului pentru ca acesta sa fie asezat confortabil datorita faptului ca se poate regla suportul pentru cap, pozitia picioarelor si lungimea.

Caracteristici:
  • Un confort excelent pentru tine si copilul tau
Suportul pentru spate incorporat, centura de talie si bretelele captusite ajuta la distribuirea uniforma a greutatii bebelusului, ceea ce face ca sesiunile lungi de purtare sa fie mult mai placute si usoare. Puteti ajusta latimea sezutului astfel incat copilasul tau sa stea intotdeauna confortabil, cu sprijin adecvat pentru spate, picioare si solduri.
  • Usor de pus si de dat jos
Marsupiul anatomic Move are setari minime si un design din doua parti, astfel incat se pune si se da jos rapid si usor. Puteti regla sistemul de purtare si singur, fara ajutor si puteti pastra ajustarile facute si pentru urmatoarea utilizare.
  • Design moale si aerisit
Marsupiul este confectionat din mesh, o tesatura tip plasa care permite trecerea aerului si ii ofera un aspect modern, sportiv. Acest material se usuca rapid si se simte moale si confortabil pentru bebelusul tau.
  • Se poate folosi pentru a-l purta pe cel mic cu fata sau cu spatele la sensul de mers.
Unii bebelusi prefera sa fie purtati in marsupiu cu spatele la sensul de mers, in timp ce altii sunt curiosi de mediul inconjurator. Odata ce bebelusul isi poate tine capul sus, fara ajutor, puteti alege sa il purtati fie cu spatele la pozitia de mers, fie cu fata (min. 5 luni). Usor de ridicat un bebelus care doarme Daca bebelusul adoarme in timp ce este purtat in marsupiu, puteti desface cu usurinta intreaga sectiune frontala pentru a-l scoate pe acesta din marsupiu. Puteti mentine bretelele de umar ca o vesta si sa puneti din nou partea din fata atunci cand bebelusul se trezeste.
  • Potrivit de la nou-nascut si se adapteaza copilasului tau in crestere
Marsupiul anatomic Move se potriveste de la nou-nascut (min. 3,2 kg), asa ca nu aveti nevoie de o insertie suplimentara pentru sugari. Pe masura ce copilul creste, puteti ajusta dimensiunea suportului pentru cap si a deschiderilor picioarelor, plus lungimea sistemului de purtare. Iti poti transporta copilul in marsupiul Move pana la varsta de cca. 15 luni (max. 12 kg) sau pana cand incepe sa mearga
  • Un marsupiu potrivit pentru soldurile copilasilor
Institutul International de displazie de sold a testat sistemul de purtare Move si il clasifica drept „prietenos cu soldurile” atunci cand este utilizat conform instructiunilor. Acest lucru inseamna ca marsupiul ofera un sprijin corect pentru soldurile copilului dvs. si incurajeaza o buna dezvoltare a articulatiilor soldului, ceea ce este deosebit de important in primele luni.
  • Suport ferm, reglabil pentru cap si gat
O sustinere buna a capului este vitala pana cand bebelusul isi poate tine capul fara ajutor. Marsupiul Move are un suport ferm, reglabil pentru cap si gat.
  • Ofera posibilitatea de a-ti tine mainile libere
Cu marsupiul anatomic Move puteti sa mentineti copilasul aproape de dvs. oriunde mergeti - in timp ce va mentineti mainile libere pentru a putea face si alte lucruri.
  • Materialul mesh 3D - o tesatura unica
Sistemul de purtare Move este confectionat dintr-o tesatura 3D de inalta tehnologie formata din trei straturi - un strat interior, exterior si mijlociu. In loc de captusire excesiv de calda, stratul din mijloc este format dintr-un fir fin, cu o singura fibra. Acest lucru ofera stabilitate sistemului de purtare, asigurand totusi un flux de aer, astfel incat sa ramana aerisit si racoros atunci cand il porti. Tesatura noastra 3D este aprobata in conformitate cu standardul OEKO-TEX 100, clasa 1 pentru produse pentru copii.

Va rugam sa retineti!
Atunci cand va transportati copilul in pozitia orientata spre exterior, ei trebuie sa fie capabili sa-si tina capul in sus (min. 5 luni). Curelele pentru picioare trebuie utilizate pentru a reduce dimensiunile deschiderilor picioarelor intre 3,2 ?i 4,5 kg.

Specificatii:
Material

Toate materialele indeplinesc criteriile pentru standardul OEKO-TEX 100, clasa 1 pentru produsele pentru copii. Acest lucru inseamna ca sunt blande cu pielea copilului dvs. 3D Mesh: tesatura din plasa din 100% poliester

Instructiuni de spalare
Se poate spala la masina de spalat la 40 °C. Spalati separat. Folositi un detergent ecologic, usor si fara inalbitor. Nu se usuca in uscator.

Testat si in siguranta
Marsupiul anatomic Move respecta atat standardele europene EN 13209-2: 2015, cat si standardele americane ASTM F2236 de siguranta pentru sistemele de purtare.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!