Marsupiu anatomic One Air Anthracite 3D Mesh

959Lei

Marsupiu anatomic One Air Anthracite 3D Mesh

Cod: 098013E1
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

One este marsupiul ergonomic cu cele mai bune caracteristici, fiind bestseller-ul la nivel mondial, in aceasta categorie!

Marsupiul ergonomic One este cea mai buna decizie cand vine vorba de a-ti tine puiul aproape si in siguranta, in timp ce mainile tale sunt libere. Usor de utilizat, One se adapteaza nevoilor bebelusului in cestere si este cel mai popular marsupiu pentru bebelusi. Copilul este asezat confortabil si isi poate misca picioarele in mod liber datorita zonei reglabile a sezutului (punte reglabila). Cu ajutorul marsupiului One este extrem de usor sa treci de la o pozitie la alte, fie cu bebe in fata, fie in spate. Dotat cu o centura robusta pentru talie si curele de umar captusite reuseste sa reduca din presiunea pusa asupra spatelui si umerilor, astfel incat tu si bebe va veti simti confortabil de la nastere pana la varsta de 3 ani.

Caracteristici:

Toate marsupiile au fost create în colaborare cu medici specialisti pentru a asigura siguranta si dezvoltarea corecta a celor mici.

Pozitie corecta si sanatoasa – Institutul International Hip Dysplasia , a testat marsupiul One si a concluzionat ca este “prietenos-cu-soldurile”. Acest lucru inseamna ca marsupiul ofera suportul necesar si corect pentru soldurile copilului si incurajeaza dezvoltarea lor corecta, ceea ce este extrem de important mai ales in prima luna de viata.

Best seller-ul de la BabyBjorn, perfect de la nastere pana la 3 ani – Marsupiul One este cel mai popular datorita versatilitatii sale. Se poate utiliza de la nastere( minim 3.5 kg) si se ajusteaza pe parcurs pentru a se potrivi felului in care bebe creste.

4 pozitii pentru a purta bebelusul in fata sau in spate – Ai posibilitatea de a alege daca vrei ca bebe sa stea in fata, cu fata la tine (doua pozitii reglabile in inaltime), in fata cu spatele la tine, sau in spate.

Pozitie ergonomica a picioarelor – Latimea sezutului este ajustabila pentru cea mai confortabila si ergonomica pozitie corecta pentru copilul tau (punte reglabila)

Curele captusite extrem de comode pentru umeri – Captuseala de lux in zona umerilor pentru a asigura un confort superior.

Centura pentru talie de reducere a presiunii – Centura lata pentru talie este remediul perfect pentru reducerea presiunii si asigura o pozitie ergonomica.

Insert integrat pentru infanti - marsupiul One dispune de 2 poziti de reglare in inaltime. Pozitia inalta se utilizeaza in cazul nou-nascutilor (min. 3.5 kg) pentru a purta bebelusul in pozitia corecta. Micutul trebuie sa fie suficient de aproape de mamica incat aceasta sa il poata saruta in varful capului.

Poarta-ti copilul in spate – In momentul in care copilul tau nu mai este bebelus va fi mult mai confortabil pentru tine sa il porti in spate. Recomandam sa incepeti purtarea in aceasta pozitie dupa varsta de 12 luni, din ce moment atunci cand e purtat in spate nu necesita acelasi nivel de atentie.

Suport pentru cap ajustabil - Suportul bun al capului este crucial pentru primele cinci luni de viata, pana cand muschii copilului s-au dezvoltat suficient pentru a mentine capul in pozitie verticala.

Pozitie corecta si sanatoasa – Institutul International Hip Dysplasia, a testat si aprobat marsupiul One 

Materiale prietenoase - Toate marsupiile sunt sigure, nu contin substante toxice sau nocive. De asemenea, se incadreaza in standardele de siguranta Oeko-Tex® Standard 100, Class 1 , de produse pentru bebelusi.


Specificatii:

Varsta recomandata: de la nastere(minim 3.5 kg) pana la 15 kg.

Bebelusii purtati in fata cu spatele la mamica trebuie sa aiba cel putin 5 luni (12 kg)

Toate materialele sunt placute pentru pielea bebelusului si sigure pentru a fi “gustate”. Nu contin substante nocive si se incadreaza in standardele de siguranta Oeko-Tex 100, Clasa 1 de produse pentru bebelusi. Acest lucru este important pentru noi!

Textil: material – bumbac 60%, 40% poliester; centuri – 100% bumbac ; captuseala – poliester si spuma PU (in zona bretelelor)

Mesh: tesatura tip plasa care permite trecerea aerului - 100% poliester

Se poate curata la ma?ina de spalat (40°C).

Certificat de siguranta: EN13209-2:2015


Mestesug autentic

BABYBJÖRN se bucura de o reputatie excelenta la nivel global, ca fiind cea mai buna alegere pentru copilul tau. Toate marsupiile sunt fabricate la cea mai înalta calitate, si foarte putine companii creaza produse pentru bebelusi cu aceeasi atentie la detalii precum BABYBJÖRN.

Cum sa verifici daca un produs BABYBJÖRN este original
- Poti observa designul liniilor paralele pe marsupii, balansoare, patuturi pliante, leagane si husele de marsupii. Design patentat. 
- Produsul este cumparat de la un distribuitor autorizat.
- Vezi si simti calitatea înalta a materialelor si culorile armonioase.
- Produsele textile sunt simetrice, facute bine iar cusaturile sunt drepte, egale si apropiate (2-3 cusaturi/cm).
- Marsupiile au o eticheta de material cu numele produsului, de exemplu: ”One” sau ”Mini”.
- Marsupiile au numarul de serie pe interiorul bretelei de umar, în lateralul cataramei.
- Punctele de deasupra literei O din logo, sunt în forma de romburi.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!