Masca coreana iluminatoare din bioceluloza cu niacinamida si aloe vera Snow Magic 23 ml When

29Lei

Masca coreana iluminatoare din bioceluloza cu niacinamida si aloe vera Snow Magic 23 ml When

Cod: 8809367501067
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Masca coreana iluminatoare din bioceluloza cu niacinamida si aloe vera Snow Magic, 23 ml, When

Pentru momentele în care vrei să ai o piele luminoasă și strălucitoare, aplică masca When Snow Magic pentru a ajuta tenul să-și recapete farmecul. Razele UV, căldura și stressul pot deteriora tenul, așa că îți recomandăm să îi readuci strălucirea cu When Snow Magic!

Masca are o textură moale și are în compoziție suc de cocos și infuzie de ser ușor, cu efect calmant. Masca When Snow Magic conține niacinamide și extract din frunze de aloe vera, pentru o piele luminoasă și strălucitoare.

Toate măștile When conțin acid hialuronic și extract de ginseng care mențin pielea sănătoasă.

Ingrediente active cheie:

  • niacinamidă (Vitamina B3)
  • extract de frunze de aloe vera

 

Cum se utilizeaza?

  1. Curăță și usucă fața.
  2. Deschide pachetul și desfă straturile măștii (filmul din hârtie plastifiată). Îndepărtează hârtia și filmul din plastic.
  3. Aplică doar stratul din mijloc pe față.
  4. Îndepărtează și aruncă masca după aproximativ 30 de minute. Masează excesul de produs în pielea feței și a gâtului. Nu este nevoie să clătești.

WHEN SKIN-TO-SKIN (mască-șervețel din bioceluloză) ALL-NATURAL SHEET este o mască fabricată din cocos, este biodegradabilă și prietenoasă cu mediul, foarte moale și blândă cu pielea.

Masca este ultra-hidratantă și conține echivalentul în substanțe a 100 de măști neinfuzate și de 10 ori mai mult decât măștile din material textil sau hârtie.

Aderență eficientă. Masca are proprietăți aderente excelente la contactul cu pielea, menținând substanțele hidratante la interior, în timp ce serumul pătrunde eficient în piele.

Ingrediente: Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower water, Polyacrylate-13, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Polyisobutene, Ethylhexylglycerin, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Disodium EDTA, Colloidal Platinum, Panax Ginseng Extract, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!