Masca faciala vegana iluminatoare cu niacinamide si extract de citrice Simply When Vegan 23 ml

15Lei

Masca faciala vegana iluminatoare cu niacinamide si extract de citrice Simply When Vegan 23 ml

Cod: 8809367504235
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Masca faciala vegana, iluminatoare, cu niacinamide si extract de citrice, Simply When Vegan, 23 ml

Masca coreeana Simply When Citron ilumineaza si tonifica pielea terna, obosita sau afectata de razele UV si atenueaza petele pigmentare.

Aceasta este creată din foi de lyocell din bambus certificat vegan, eco-friendly si bland cu pielea ta. Ceea ce le face speciale este capacitatea lor de a absorbi de doua ori mai multe fluide decat mastile tip servetel obisnuite, astfel ca pielea se bucura de mai multi nutrienti si extra hidratare.

Ingrediente active cheie:

  • ingrediente coreene unice care includ cenusa vulcanica colectata de pe insula Jeju, un sit inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, cu efecte purificatoare asupra pielii.
  • extractul de citron. Arborele de citron, crescut natural pe insula Jeju, ilumineaza instant pielea terna, obosita sau afectata de razele UV si atenueaza petele pigmentare.

 

Citronul contine de trei ori mai multa vitamina C decat lamaia, iar esenta sa este bogata in Niacinamide (vitamina B3). Atat vitamina C, cat si vitamina B3 sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a inhiba melanogeneza, prevenind pigmentarea pielii. In plus, acestea energizeaza celulele și ajuta pielea sa-si retina nivelul optim de hidratare.

Cum se utilizeaza: Curata si usuca fata. Aplica masca astfel incat sa se aseze uniform pe conturul fetei si las-o sa actioneze timp de 20 de minute, pana cand esenta este absorbita in totalitate. Dupa ce ai indepartat masca, maseaza produsul ramas pe piele, pe fata si gat. Nu este nevoie de clatesti. Utilizeaza masca imediat dupa deschidere. Masca este potrivita pentru uz zilnic si poate fi folosita in siguranta de ambele sexe.

Ingrediente:Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Arginine, Carbomer, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Disodium EDTA, Citrus Junos Fruit Extract, Citrus Junos Peel Extract, Citrus Junos Seed Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Achillea Millefolium Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Parfum (Fragrance)

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!