Masinuta diecast Chevrolet Corvette Sting Ray 1963

43Lei

Masinuta diecast Chevrolet Corvette Sting Ray 1963

Cod: JFR61183
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti

Masinuta diecast Chevrolet Corvette Sting Ray 1963 - 13 cm

  • Marca / Model / Tara / An lansare / Scara macheta: Chevrolet / Corvette Sting Ray / USA / 1963 / 1:36
  • Lungime aproximativa macheta: 13 cm
  • Descriere macheta: caroserie metalica cu portiere care se deschid, habitaclu detaliat, pneuri din cauciuc, propulsie manuala cu motor de tip "pull back"
  • Varsta minima recomandata: 3+ ani
  • Produs original: macheta fabricata sub licenta oficiala General Motors Trademarks

Marca de automobile Chevrolet a luat fiinta in anul 1911 in Statele Unite ale Americii, fondatorii sai fiind Louis Chevrolet, fost pilot de curse și William Durant, fondator al General Motors. Este marca cea mai vanduta si mai cunoscuta din concernul american General Motors. In gama Chevrolet se gasesc peste 30 de modele, fiecare remodelat in fiecare era a automobilelor. Chevrolet produce de la masini mici de oras pana la camioane comerciale. Aceasta marca a obtinut sute de victorii in diverse categorii de competitii auto internationale, fiind una dintre cele mai de succes branduri producatoare de automobile sport de strada.

Modelul Corvette Sting Ray, lansat in 1959, reprezinta o masina istorica, originala si chiar daca de la lansare au trecut multe decenii, este inca un automobil de referinta, oferind celor care au avut sansa sa il conduca, senzatii si o experienta unica, cu certitudine de neuitat. Un concept original, Corvette Sting Ray este fara indoiala o masina de colectie extrem de valoroasa atat financiar cat si ca exemplar, facand parte din colectiile prestigioase ale catorva personaje cu nume rasunatoare care direct sau indirect si-au legat viata de pasiunea pentru automobile.

Corvette este un nume remarcabil, rasunator peste decenii, care este sinonim cu automobilul sport american, o legenda vie care s-a nascut in 1953 si care face orice iubitor de automobile adevarate sa tresara cu fiori de placere. Corvette nu este numai o masina sport cu performante remarcabile, ci si un cruiser pentru autostrazi sau sosele de langa plaja. Chevrolet Corvette C8 Z06, cea mai noua generatie, face parte din clubul limitat al automobilelor sport care au o acceleratie 0-100 km/h sub 3 secunde.

Aceasta macheta Chevrolet Corvette Sting Ray 1963 este recomandata atat adultilor cat si copiilor care sunt la inceputul frumoasei pasiuni de colectionar de machete auto. Datorita realismului, fidelitatii inalte in reproducerea liniilor, detaliilor caroseriei si habitaclului, dar si calitatii materialelor folosite, macheta reprezinta un exponat important pentru a fi prezent pe rafturile oricarei colectii a iubitorilor de automobile in general si marcii Chevrolet in special.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!