Pachet 8 carti indragite Pupo si Franklin + ghiozdan Pupo 30 cm

219Lei
327 Lei (-33 %)

Pachet 8 carti indragite Pupo si Franklin + ghiozdan Pupo 30 cm

Cod: pachet8-pupo
219Lei
327 Lei (-33 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Am ales cateva dintre cele mai indragite povesti cu Franklin, la care am adaugat cele mai iubite carti cu Pupo si rucsacul Pupo de 30 de cm, disponibil in 2 culori.

Setul contine 8 carti + ghiozdan Pupo de plus:

  • Franklin si clubul lui secret. Eroul nostru descopera o ascunzatoare perfecta pentru un club secret, dar nu exista loc decat pentru patru membri. Curand Franklin devine atat de ocupat cu clubul sau secret, incat uita de ceilalti prieteni. Cand Castoras isi face propriul club, Franklin afla cum este sa fii lasat pe dinafara.
  • Franklin si minciunica lui. Cand Ursache, Soimulet si Castoras se lauda cu lucrurile extraordinare pe care le pot face, Franklin inventeaza si el o abilitate pe masura lor. Curand, isi da seama ca minciuna are picioare scurte, asa ca nu-i ramane decat sa recunoasca si sa isi gaseasca propria abilitate reala.
  • Franklin spune "Te iubesc!" Franklin este o testoasa foarte norocoasa. Are cei mai buni prieteni, cea mai buna surioara si, desigur, cea mai buna mama. Dar cand descopera ca ziua de nastere a mamei sale vine, nu se poate hotari ce cadou sa-i faca.
  • Franklin cel dezordonat. Dezordinea din propria camera il impiedica pe Franklin sa isi gaseasca sabia de Cavaler. Unde mai pui si ca parintii lui sunt nemultumiti, iar Gasculitei nu ii poate inapoia puzzle-ul pe care il imprumutase de la ea. Curand, Franklin realizeaza singur ca e mai bine sa pastrezi curatenie decat dezordine.
  • Pupo si Miti in oras. Cartea de povesti educative pentru copii ''PUPO si Miti in oras'' ne dezvaluie aventura amuzanta a celor doi prieteni intr-un oras aglomerat. Cei doi vor calatori cu tramvaiul, iar mai apoi vor intalni mai multi copii care ii vor indragi.
  • Pupo invata sa protejeze natura trateaza o tema ecologica, de mare importanta in zilele noastre. Pupo, in aventura sa prin padure, se intalneste cu mai multe animalute de la care invata de ce este important sa protejam natura si cum anume ne ajuta ea la randul ei.
  • Pupo invata anotimpurile. Catelusul PUPO este mereu curios si dornic de a invata lucruri noi. De data aceasta il surprindem in dialog cu un porumbel alb, de la care invata cele mai importante lucruri despre fiecare anotimp, ce transformari au loc in natura, dar si cum sa ne bucuram de ele. Fiecarui anotimp ii este inchinata o poezie, dand povestii o expresivitate aparte.
  • La multi ani, Zizi-Fundita Langa un copac falnic din mijlocul savanei, isi avea casa o fetita zebra. Era Zizi-Fundita cea vesela si jucausa. Numele ii venea de la fundita din piept care se impletea din dungile ei, de fiecare data cand era fericita. Si asa i-a ramas numele. Pentru ea, azi era o zi speciala: implinea 4 anisori si tocmai pregatea o mare petrecere. Ce bucurie! Si-a invitat toti prietenii si nu era timp de pierdut. Dar ce te faci cand prietenii nu mai apar? Timpul trece minut cu minut si mult-asteptatii invitati nu isi mai fac aparitia. Simpatica zebra se intristeaza si ii asteapta in continuare, alaturi de Codita, vecinul si prietenul sau de suflet.
  • Rucsac Pupo 30 cm (albastru sau roz) Rucsacul/ghiozdanul cu Pupo, una dintre cele mai asteptata produse ale momentului , este acum disponibil pentru a fi luat in parc, la cresa, la gradi, sau chiar la scoala.  Va adaposti cu grija pachetelul cu mancare, sticluta cu apa si multe alte lucrusoare dragi copilasului. Este foarte usor, potrivit pentru spatele micut al copiilor, iar pentru o mai buna sustinere, i-am atasat un sistem de prindere care se incheie in fata, peste piept. Astfel, cu siguranta nu va cadea de e umerii lor. Materialele din care este confectionat sunt de calitate superioara, antialergice si respecta toate normele europene in vigoare.

Alegeti un produs similar

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!