Patut din lemn pentru bebe inaltime saltea reglabila Slim Alb 120x60 cm

1099Lei

Patut din lemn pentru bebe inaltime saltea reglabila Slim Alb 120x60 cm

Cod: slim_cot_white
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Toate paturile pentru copii Woodies Safe Dreams sunt supuse unor teste riguroase de rezistenta si sunt certificate. Atunci când proiectam si producem mobilier pentru copii, este foarte important pentru noi ca produsul sa fie sigur si functional.

 

Stiati ca la inceput copilasii petrec in patut pana la 17 ore pe zi? De aceea alegerea patutului potrivit este o misiune importanta pentru viitorii parinti!

 

Mai mult decat un simplu patut!

 

Patutul Slim este alegerea perfecta pentru parintii care apreciaza gustul sofisticat si eleganta. Desenat intr-un stil modern, contemparan, scandinav, Patutul Woodies va iesi imediat in evidenta si va constitui acea prezenta care va metamorfoza intregul aspect al camerei. Blaturile netede, uniforme si lipsa suruburilor vizibile din exteriorul patutului ii confera eleganta si modernitate. Extrem de usor de integrat in orice decor si stil, mobilierul din colectia Slim va completa perfect designul camerei copilului tau.

 

Acest model unic de patut, modern si usor, a fost distins cu premiul „Parents’ Choice 2018”! 

 

Materiale de inalta calitate!

Fabricat din lemn masiv de pin de prima clasa si MDF, Patutul Slim 120 × 60 cm este acoperit cu doua straturi de vopsea alba, semi-mata, certificata ca substanta non-toxica. Insertia ortopedica pentru saltea este confectionata lamele din lemn de mesteacan, care asigura o buna ventilatie.  

 

 Theeter - Balustrade create special pentru dintisorii in crestere

Cele doua laterale lungi ale patutului sunt acoperite cu niste protectie suplimentare siliconate numite "dinti" , care il vor feri pe copilas de ingerarea vopselei, ii vor alina durerile gingivale din perioada de crestere a dintilor si vor proteja patutul de muscaturi.

 

 Inaltime reglabila! Pentru un acces mai usor la bebelus, suportul pentru saltea poate fi reglat pe 3 niveluri de inaltime, astfel incat patutul sa fie potrivit pentru fiecare perioada de dezvoltare a copilului.

Nivelul 1 - Salteaua se aseaza la inaltimea de 50 cm. Se foloseste in primele luni de viata (0 - 6 luni). Parintii au posibilitatea de a supraveghea mai usor bebelusul, iar accesul la el se face mult mai rapid.

Nivelul 2 - Salteaua se regleaza la inaltimea de 34 cm. Dupa ce copilasul incepe sa se ridice in sezut ii va fi mult mai usor sa se prinda cu mainile de balustrade si chiar sa se traga afara din patut. De aceea, pozitia saltelei trebuie coborata pentru a-l proteja de eventuale accidente.

Nivelul 3 - Dupa ce copilasul mai creste si nivelul 2 de inaltime este prea sus, salteaua se regleaza in pozitia de jos, la inaltimea de 26 cm. Acum incepe si perioada de iesire a dintilor, iar copilasul se va putea folosi de marginea siliconata a patutului pentru ameliorarea durerilor gingivale.

 

 Balustrii demontabili: Posibilitatea de a scoate 3 bare din panoul lateral al patutului este un artificiu specific Woodies Safe Dreams care ofera copilului posibilitatea de a intra si a iesi din patut atunci cand va mai creste. Acest detaliu important va spori copilasului incredere de sine si sentimentul de libertate. Patutul nu va mai fi privit ca un loc ingradit / o inchisoare, ci mai degraba ca o cetate pe care el o stapaneste, in care intra si iese de cate ori doreste.

☑ laterale cu suruburi ascunse

☑ balustrii plati, mai durabili

☑ castigator al premiului "Parent's Choice 2018"

☑ distanta dintre balustrii din componenta patului - respecta normele europene

☑ somiera din lemn de mesteacan flexibil si rezistent, solutia ideala pentru orice tip de saltea

☑ elemente de imbinare si feroneire de cea mai buna calitate

☑ construit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu

☑ respecta toate standardele de calitate ale UE.

Varsta recomandata: 0-3 ani

DATE TEHNICE

DIMENSIUNI EXTERIOARE: 138 X 65 X 86 CM

DIMENSIUNI INTERIOARE (pentru saltea): 120 x 60 cm (Furnizorul recomanda o saltea de pana la 10 cm grosime)

INALTIMEA DE BAZA(pentru suportul de saltea, masurat de la podea): 23 cm, 34 cm, 50 cm

CULOARE: Alb

MATERIAL: Pin Solid + MDF (blaturi)

GREUTATE PRODUSULUI: 18 kg

Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara. Construcția special concepută pentru pătuțuri este alcătuită din doar 5 elemente și permite asamblarea în mai puțin de 5 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

 

Pretul afisat nu include montajul, salteaua, alte piese de mobilier si accesoriie din imaginea de prezentare a produsului.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!