Peeling enzimatic pentru par cu ficina Venita 100ml

21Lei

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Peeling enzimatic tricologic cu Ficina, pentru curățarea si îngrijirea tuturor tipurilor de scalp, recomandat în special pentru pielea sensibilă, cu tendinta de ingrasare, predispusă la iritații.

Curata scalpul de toxine si de epiderma keratinizata in exces, reduce tendintele de ingrasare ale parului si imbunatateste starea acestuia.

Îmbogățit cu extracte de aloe vera, coada-calului, boabe de goji și henna. Hidratează, regenerează și calmează scalpul și părul, lăsându-l împrospătat, oxigenat, regenerat și elastic.

Peeling-ul are ca scop exfolierea și îndepărtarea epidermei caloase a scalpului și curățarea pielii și părului de toxine, exces de sebum și alte impurități.

Peelingul tricologic Venita este un peeling enzimatic, ceea ce înseamnă că, spre deosebire de peelingurile mecanice, este lipsit de particule abrazive.

Datorită acestui lucru nu irită scalpul și nu provoacă căderea părului și poate fi folosit pentru pielea sensibilă și predispusă la iritații.

Peelingul curăță, reduce tendința ingrasare, permite o mai bună penetrare a ingredientelor de îngrijire conținute în produsele cosmetice de îngrijire de zi cu zi și îmbunătățește starea scalpului și a părului.

Dupa folosirea peelingului recomandam ingrijirea cu sampoane si lotiuni tricologice din seria Venita.

Ingredientele active ale peelingului:

• Ficin - o enzimă vegetală inovatoare extrasă din smochini. Exfoliaza epiderma fara a provoca iritatii. Accelerează vindecarea rănilor și stimulează reînnoirea celulară.

• Cărbune activ din bambus, responsabil cu absorbția impurităților, excesului de sebum și a toxinelor, dezodorizează și reglează hidratarea. Lasa pielea fortifiata, mai sanatoasa, elastica si neteda.

• Extractele din plante de aloe, coada-calului, boabe de goji si henna intaresc, regenereaza si hidrateaza scalpul si parul.

• Provitamina B5, D-panthenol – regenerează, hidratează intens și confera elasticitate părului. Exfoliant tricologic enzimatic 

Caracteristici :

• curatare

• pentru toate tipurile de scalp

• pentru pielea sensibila predispusa la iritatii

• 97% ingrediente de origine naturala

• eficacitatea enzimelor extrase din arborele de smochin

• puterea de curățare a cărbunelui activ de bambus

• ingrediente aditionale din plante

• reteta vegana

Mod de utilizare: aplicati scrubul uniform pe scalp si masati usor cu miscari circulare timp de 3-5 minute. Apoi clătiți bine cu apă caldă.

Utilizați de 1-2 ori pe săptămână. După peelingul cu enzime vă recomandăm să folosiți un șampon de păr specializat.

Avertismente: Doar pentru uz extern.

Evitati ca produsul sa ajunga in ochi. In cazul in care acest lucru se intampla, clatiti bine cu multa apa. Nu lasati la indemana copiilor.

Depozitati la temperaturi sub 25°C.

Capacitate: 100ml

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?
Fii primul care pune o intrebare legata de acest produs

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!