Plugo Ferma PlayShifu

Cod: Shifu039
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 4-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Plugo Farm, joc STEM, este primul kit educativ cu fermă din lume care foloseste Realitate Augmentată (AR) pentru o abordare imaginativă, specifică jocului. 

Construiește și gestionează ferma digitală folosind figurine reale, trecând prin peste 200 de provocări, combinând jocul fizic, tactil, cu jocul digital.

Hrănește animalele, îngrijește culturile, planifică-ți resursele, construiește un inventar și atrage cât mai mulți clienți fericiți.

De-a lungul acestui proces, copiii își consolidează abilitățile de rezolvare a problemelor și de planificare, învață gestionarea timpului și înțeleg cum se poate crea valoare în lumea reală.

Aplicația Plugo permite alegerea nivelului de joc, astfel încât sarcinile să se potrivească vârstei copilului.

Piesele sunt mari și groase, potrivite pentru mânuțe mici.

Conținut: baza fermei, 5 culturi, 4 animale, tractor (cu atașamente pentru secerătoare și cisternă), găleată, furaj, 8 steaguri, figurină managerul Otis și un Gamepad pliabil (cu zonă de joacă magnetică) care susține tableta pentru a le permite copiilor să se joace fără să atingă ecranul.

Aplicația Plugo gratuită este disponibilă pentru descărcare în Apple App Store și GooglePlay. 

După configurare, aplicația rulează fără internet! Este necesară conectarea la internet doar pentru updatarea aplicatiei.

DISPOZITIVE COMPATIBILE – iOS – iPad a treia generație sau mai nou, toate modelele de iPad Pro (cu excepția Pro 12), toate modelele de iPad Air, iPad Mini a doua generație sau mai nou, iPhone 6 sau mai nou | Android – tablete și smartphone-uri Samsung, 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM | Amazon Kindle – Fire 7 (a 9-a generație – numai versiunea 2019), Fire 8 (a 8-a generație – numai versiunea 2018)

Deși încurajează jocul independent, copiii mai mici ar putea avea nevoie de ajutor de la adulți, deoarece amplasarea pieselor depinde de alinierea camerei și de locul corect.

Poate fi necesară puțină îndrumare pentru a evita orice frustrări.

Vârstă recomandată: 4-10 ani. 

Alimentăm mințile tinere cu jucării tehnologice interactive și educaționale creând experiențe educaționale de joacă pentru copiii de astăzi, astfel încât aceștia să poată revoluționa lumea de mâine.

Confecționat conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!