Politia in urmarirea furgonetei cu inghetata Lego City 60314

143Lei

Politia in urmarirea furgonetei cu inghetata Lego City 60314

Cod: LEGO60314
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 5-9+ ani
Pentru: Baieti

Copiii pot recrea scene din serialul TV LEGO City Adventures cu acest set LEGO City Urmarirea masinii de inghetata (60314) care include o masina de inghetata cu un lansator plus o masina de interceptare a politiei echipata cu un lansator de spini anti-cauciucuri.

Adauga cei doi talhari deghizati in cornete de inghetata si politista si joaca poate incepe!Acest set include instructiuni ilustrate pas-cu-pas precum si instructiuni digitale interactive pentru a face experienta de constructie si mai distractiva. Sunt disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions disponibila pentru smartphone si tableta si includ functii de zoom si rotire care ii vor ajuta pe copii sa vizualizeze modelul in timp ce construiesc.

Seturile de joaca LEGO City Police pun copiii in mijlocul actiunii cu jucarii care duc joaca la urmatorul nivel. Ei pot explora asa lumea prin scenarii de joaca ce redau aspecte ale vietii reale in moduri distractive.

Set de joaca cu politie LEGO City LEGO City Urmarirea masinii de inghetata (60314) este plin de inspiratie pentru copii si fanii seriei TV LEGO City Adventures.

Ce e in cutie?

Tot ce iti trebuie pentru a construi o masina colorata de inghetata pentru hoti, o masina de patrula pentru politie si un bancomat, plus 3 minifigurine (inclusiv 2 personaje LEGO City TV)Detalii si functii copiii pot lansa proiectilele din conul de pe masina de inghetata, pot lansa spinii anti-cauciucuri de pe masina de interceptare si pot recrea scene din seria LEGO City Adventures.

Un cadou distractiv pentru orice ocazie aceasta masina de politie de jucarie LEGO City e perfecta pentru o zi de nastere, sarbatoare sau oricare alta ocazie pentru copiii cu varste de la 5 ani in sus.

Masina de inghetata masoara peste 12 cm inaltime, 15 cm lungime si 5 cm latime.Include accesorii LEGO acest set de joaca include si numeroase accesorii distractive pentru joaca, printre care catuse, o ranga si piese de inghetata.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!