Pompa de san cu clapeta si reductor Chicco Step Up New

290Lei

Pompa de san cu clapeta si reductor Chicco Step Up New

Cod: 0574000-7
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Pompa de san cu clapeta si reductor Chicco Step Up New

Pompa de san cu clapeta Chicco Step Up New este cea mai noua pompa de san din gama de produse pentru alaptare Chicco.
Extrem de eficienta in privinta colectarii laptelui matern si in privinta confortului mamelor, aceasta pompa a obtinut aprobarea acestora din punct de vedere al calitatii in proportie de 91%, fiind testata atat Italia cat si in Romania.



Caracteristici:

- maner ergonomic - pentru eficienta in colectarea laptelui matern, fara efort si in cel mai rapid mod cu putinta

- cupa universala - pliabila pe orice forma de san; este imbracata intr-o membrana de silicon, moale, care adera sanului intr-un mod delicat, asigurandu-i confort in timpul colectarii laptelui matern, datorita masajului efectuat la nivelul acestuia. Pentru o eficienta si mai mare, membrana de silicon se poate inlatura, vacuumul pe san efectuandu-se la modul superlativ, astfel incat laptele se poate colecta intr-un timp mult mai scurt si intr-o cantitate mai mare.

- Se poate steriliza prin toate metodele de sterilizare (la rece: cu ajutorul Dezinfectantului Chicco pentru multiple utilizari sau la cald cu ajutorul Sterilizatorului electric Chicco pentru 6-7 biberoane). Manerul ergonomic si valva se pot steriliza doar la rece.

- Practica - foarte usor de transportat si depozitat, datorita dimensiunii reduse; laptele matern se poate colecta in orice  biberon Chicco Well Being sau Nature Glass, facilitand astfel hranirea imediata a bebelusului prin montarea inelului si tetinei pe biberon.

- Usor de manevrat - datorita design-ului clasic

- Datorita capacului etans din interiorul pachetului, biberonul Chicco Well Being, care reprezinta totodata si corpul pompei, se transforma in recipient/container de stocare a laptelui matern, astfel incat puteti depozita in siguranta pretiosul lichid, fie in frigider (timp de 72 ore), fie in congelator (timp de 3 luni), pastrand astfel toate proprietatile nutritive ale acestuia. Laptele matern depozitat in cele doua conditii amintite anterior, nu se fierbe si nici nu se incalzeste la cuptorul cu microunde. Pentru siguranta si confort, puteti utiliza un incalzitor electric (Ex: Chicco-incalzitor digital Step Up)

- Componentele pompei sunt fabricate din polipropilena - BPA 0% 

BENEFICII:

- Utilizand o pompa pentru san, copilul Dvs va putea beneficia de toate avantajele hranirii cu lapte matern, chiar si atunci cand nu puteti fi langa el. Unul dintre motivele frecvent intalnite in care mamele renunta la alaptare este faptul ca sunt nevoite a se reintoarce la serviciu mai devreme decat si-ar dori.

 Produsul este compatibil cu toate tipurile de biberoane Chicco, inclusiv cu cele din sticla Nature Glass, datorita reductorului inclus in pachet.

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!