Primul gris al copilului lapte & cereale Hipp +4 luni 250g

20Lei
22 Lei (-10 %)

Primul gris al copilului lapte & cereale Hipp +4 luni 250g

Cod: 9062300140078
20Lei
22 Lei (-10 %)

Valabila in perioada 29 Martie 2024 - 30 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 4 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite
HiPP Primele cereale ale copilului, 250g.
Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni.
În formă instant, conţin lapte de continuare potrivit vârstei copilului, calciu și vitamina D – pentru oase; zinc și vitamina A – pentru sistemul imunitar; iod – pentru tiroidă; vitamina C - pentru absorbția fierului; acizi grași Omega-3 (ALA) – pentru dezvoltarea creierului și a țesutului nervos; galacto-oligozaharide din lactoză; cereale valoroase, ușor de digerat (fără gluten).
Se prepară cu apă. Potrivite ca masă pentru copiii care au început diversificarea, în completarea alăptării sau hrănirii cu biberonul.
 
Ambalat în atmosferă protectoare.
 
Fără arome artificiale, adaos de coloranți* sau conservanți* / *conform legii
 
Informații importante:
Acest produs trebuie utilizat numai la indicaţia medicului sau a asistentului medical și după instruirea mamei privind utilizarea lui.                                       
Pentru a asigura sănătatea copilului dumneavoastră vă rugăm preparați produsul conform instrucţiunilor și cantităţilor indicate. întotdeauna utilizaţi o linguriţă când hrăniţi copilul și preparaţi o masă proaspătă de fiecare dată.
Sigilați bine pachetul după fiecare deschidere și depozitaţi cutia la temperatura camerei, într-un loc uscat. Vă rugăm nu încălziți masa la microunde – risc de arsuri! Asigurați igiena dentară a copilului dumneavoastră începând cu apariţia primului dinte, înainte de culcare, și nu-i mai dați nimic să mănânce ulterior. Vă rugăm acordați atenție unei alimentații echilibrate și unui mod de viață sănătos.
 
Vă rugăm respectați instrucţiunile de preparare și de utilizare întocmai! Prepararea, depozitarea și utilizarea necorespunzătoare a produsului pot afecta sănătatea copilului dumneavoastră.
 
Ingrediente:
46% lapte de continuare (lapte praf degresat, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei din semințe de rapiță, ulei de cocos), maltodextrină, produs din zer, vitamina C, sulfat feros, sulfat de zinc, vitamina E, niacină, acid pantotenic, vitamina B₁, vitamina A, vitamina B6, vitamina B2, iodat de potasiu, acid folic, sulfat de cupru, vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotină), 26% griș de orez, produs din zer, făină de porumb, galacto-oligozaharide din lactoză, carbonat de calciu, extract de vanilie Bourbon, vitamina B₁, vitamina A, vitamina D.
Se păstrează la temperatura camerei, într-un loc uscat. A se folosi în 3-4 săptămâni din momentul deschiderii.
 
Prezentare:
250 g
 
IMAGINEA ESTE DOAR SUGESTIVĂ
PRODUCĂTORUL ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A SCHIMBA AMBALAJUL FĂRĂ A MODIFICA FORMULA, CALITATEA, INGREDIENTELE SAU DOZAJUL PRODUSULUI
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!