Protectie Impermeabila pentru Saltea 70 x 140

445Lei

Protectie Impermeabila pentru Saltea 70 x 140

Cod: AP-140-070-B
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Potrivit medicilor pediatri, cea mai mare grija a oricarei proaspete mame este legata de siguranta copilului in timpul somnului, atunci cand bebelusul doarme singur, in patutul sau, fara a putea fi supravegheat non stop . Protectia de saltea, patentata AeroSleep, elimina grijile inutile, oferind copilului siguranta si confort , inca de la nastere si face fiecare loc de dormit mai sanatos si mai igienic, datorita structurii unice, tip fagure 3D, permeabila la aer (95% spatiu deschis, 5% tesatura tehnica) .
Cercetarile au aratat ca majoritatea bebelusilor dorm pe spate; dar, de indata ce acestia devin capabili sa se intoarca pe o parte, se intampla adesea sa se rostogoleasca pe burtica, fara a mai putea reveni la o alta pozitie,reducandu-se astfel posibilitatea de a mai respira . In aceasta situatie, in cazul folosirii protectiei Aerosleep, multumita unei foarte bune permeabilitati a aerului , bebelusii pot continua sa respire fara obstructie , eliminandu-se astfel riscul SIDS .

Conform studiilor de pana acum, s-a dovedit ca reinhalarea CO2 expirat, poate fi un factor suplimentar, de risc major in SIDS .Si la aceasta problema, Aerosleep ofera solutia, prin recircularea libera a aerului din zona capului, dispersarea CO2 si prevenirea acumularii sale .
 
Protectia Aerosleep pentru saltea este compusa din trei straturi :

- stratul superior este cel care, datorita formei sale speciale, asigura recircularea continua a aerului prevenind supraincalzirea sau transpiratia bebelusului si eliminand riscul SIDS ;

- stratul de mijloc, din interiorul structurii Aerosleep, are o capacitate puternica de absorbtie, preluand fluidele si lichidele din stratul superior si transmitandu-le catre baza protectiei de saltea (mentine astfel pielea bebelusului uscata );

- stratul de baza este reprezentat de un 'film" impermeabil si lavabil, ce capteaza si mentine in textura sa umezeala si fluidele (provocate de regurgitare, voma sau urina bebelusului ), protejand astfel salteaua, care in mod obisnuit poate fi o sursa de bacterii ;de asemenea, acesta evita contactul dintre copil si praful, polenul si acarienii acumulati in saltea.



Structura protectiei de saltea nu risca sa se preseze in timp, datorita spalarii si utilizarii repetate ; acest material fiind garantat de catre producator la o presiune de 2.000 KG/MP.

Pentru o permeabilitate maxima a aerului pe intreaga suprafata de dormit, va recomandam sa folositi protectia AeroSleep pentru saltea impreuna cu cearsaful AeroSleep (vezi detalii cearsaf Aerosleep).

 

Marimi disponibile:

Patut Tarc Pat
31 x 71 cm 75 x 95 cm 50 x 100 cm
34 x 75 cm   60 x 120 cm
40 x 80 cm   70 x 140 cm
    70 x 150 cm
    90 x 200 cm


                            
                                        Se spala la 60oC.                            Igienic.                             Sigur si respirabil.

Protectia AeroSleep poate fi indepartata si asezata pe orice fel de saltea. Este usor de utilizat si transportat, astfel incat o puteti folosi si in calatorii, copilul beneficiind in permanenta de o suprafata curata si sanatoasa de dormit .
 
Toate produsele Aerosleep sunt fabricate in Belgia, au certificari europene si detin numeroase premii internationale .


Cum se foloseste :


1. Puneti protectia Aeroaleep pe saltea ; asigurati-va ca este bine prinsa de colturile saltelei .

2. Asigurati-va ca fata impermeabila este in partea de jos, iar partea aerislibila, cu structura tip fagure,este in partea de sus ; pentru o mai buna permeabilitate a aerului, se recomanda folosirea cearsafurilor Aerosleep .
 

3.,Cu protectia Aerosleep, salteaua a devenit cel mai igienic si sigur loc de dormit pentru copilul dumneavoastra .
 

Review-uri (1 review)
Rating produs:
Excelent conform 1 review
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Ordoneaza dupa:
Androhovici Dani Timisoara 14 Octombrie 2017
ACHIZITIE VERIFICATA

Excelent

Pret mai mare fata de alte protectii pentru saltele dar face fiecare banut. O folosesc de la nasterea fetitei. Doarme cel mai bine pe burta si nu ma steresez ca s-ar putea sufoca. Structura de tip fagure este suficient de rezistenta sa nu se afunde in ea din cauza greutatii. Un singur lucru am observat: se scurteaza cu cca. 1 cm dupa 2-3 spalari dar nu-i stres.
Fara comentarii
Consideri acest review util?
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!