Puzzle sa invatam continentele si oceanele

75Lei

Puzzle sa invatam continentele si oceanele

Cod: TLJ201565
Suna pentru stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Micii exploratori pot calatori pe continente si oceane in timp ce impart impreuna aceasta harta a lumii. Copiii vor fi incurajati sa dezvolte abilitati motorii fine si de rezolvare a problemelor care ii vor ajuta sa se pregateasca pentru scoala si sa invete despre geografie.

Imaginile sunt, de asemenea, tiparite sub piese pentru a ghida copiii mai mici. Puzzle-ul Sa invatam Continentele si Oceanele de la Learning Journey contine 22 de piese. Varsta recomandata 3-6 ani.

DEZVOLTA PUTEREA DE CONCENTRARE SI ATENTIA - Finalizarea puzzle-ului necesita concentrare, dar stilul usor de ridicare si plasare a pieselor de puzzle inseamna ca cei mici isi pot dezvolta concentrarea intr-un mod treptat si se pot simti recompensati, astfel incat sa fie motivati sa continue.

SIGURANTA - Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor.

DEZVOLTAREA COORDONARII MANA-OCHI - Dezvoltarea coordonarii mana-ochi devine mai usoara prin practica - pe masura ce copilul tau se familiarizeaza cu puzzle-ul si il finalizeaza mai repede, va dezvolta abilitati motorii importante si isi va imbunatati coordonarea mana-ochi.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!