Rucsac Harry Potter gradinita 38 cm

Cod: 611930640
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti

Rucsac Harry Potter scoala 38 cm, ideal pentru fanii Casei Gryffindor. Decorat cu stema Casei Cercetasilor si cu accente visinii si aurii - culorilei Gryffindor, este un ghiozdan potrivit celor ce adera la valorile cercetasilor: curaj, indrazneala si cavalerism. 

Cu spatele usor buretat pentru purtare comoda si bretele reglabile, usor buretate. Are doua buzunare din plasa pe laterale, pentru sticla de apa. Fermoarele sunt decorate cu benzi textile visinii cu accent auriu. Buzunarul frontal are fermoarul ascuns, pentru securitate. Partea frontala a ghiozdanului este decorata cu doua embleme cusute. Una inscriptionata "Quidditch", sportul preferat al elevilor-vrajitori, dar si o emblema ce indica "H.Potter 07".

Ghiozdanul poate fi atasat pe un sistem troler cu ajutorul baretelor de pe spate sau purtat in mana, de bareta speciala. Interiorul este impermeabil, pentru a pastra in siguranta rechizitele, manualele si articolele scolare din interior.

Dimensiuni: 31x38x12
Material: poliester
Culoare predominanta: negru

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!