Saltea de Infasat Ceba Baby Ultra Light 50x70cm cu intaritura Vulpea Petrecareata

143Lei

Saltea de Infasat Ceba Baby Ultra Light 50x70cm cu intaritura Vulpea Petrecareata

Cod: 204-000-750
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 17 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-1 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Salteaua de infasat Ceba Baby Ultra Light 1.2kg este perfecta pentru utilizare inca din primele momente de viata, este realizata din materiale de inalta calitate, atent alese, in conformitate cu cele mai exigente cerinte in domeniu, nu contin ftalati sau alte materiale toxice, sunt usor de curatat, dar mai ales sigure in contact cu pielea delicata a bebelusilor.

Salteaua de infasat Ceba Baby Ultra Light 1.2kg este recomandata a fi utilizata pentru copii cu varsta de 0-12 luni si o greutate de pana la 11 kg.

Se poate utiliza atat pe patutul copilului,  pe comoda sau ca suprafata independenta pentru infasat. Suprafata acesteia este neteda, ferma, impermeabila si anti-alunecare.

Salteaua de înfasat Ceba Baby Ultra Light 1.2kg reprezinta un simbol al modernității marca Ceba baby, singura saltea de infasat prezenta pe piata cu o greutate excepțional de mica doar 1,2 kg, grosime a suprafetei pe care este pozitionat copilul de 3cm care se traduce prin suprafata moale, delicata si confort sporit pentru bebelusul dumneavoastra in conditii de maxima siguranta.

Un interior inovator de tip fagure dezvoltat de Ceba Baby garanteaza durabilitatea și rezistența saltelei de infasat oferind un plus de confort, manevrabilitate, durabilitate si siguranta. 

* CALITATE

Prin calitate cei de la Ceba Baby inteleg în primul rând realizarea produselor cu atentie la detalii, folosind doar materii prime Premium. Inaintea fazei de producție, se testeaza toate elementele, tratând fiecare dintre ele cu MAXIMA atenție.  Siguranța copiilor și satisfacția celor mai exigenti părinți sunt cea mai valoroasă recompensă a producatorului Ceba Baby.

* SIGURANTA 

Produsele Ceba Baby sunt realizate din materii prime prietenoase cu pielea nou-nascutului si cu mediul inconjurator, nu contin ftalati sau alte substante toxice. 

Salteaua de infasat Ceba Baby Ultra Light include un set de stopere din plastic si suruburile aferente pentru montajul pe paturile de lemn. Acestea opresc miscarea saltelei pe lateralele patului. Suplimentar Salteaua de înfășat este echipată cu curele velcro care se fixeaza de zabrelele pătuțului, marind stabilitatea și siguranța atunci când utilizați produsele Ceba Baby.  Salteaua are laterale inaltate pentru a limita deplasarea sau rostogolirea copilului in exteriorul acesteia.

* ESTETICĂ 

Culorile armonioase și modelele fermecătoare sunt elemente esentiale în încercarea de a pune un zâmbet pe chipul unui copil. Produsele Ceba Baby cuceresc atat inimile mici ale copilasilor cat si pe cele ceva mai mari ale parintilor.

* ATENTIONARI

Nu pozitionati Salteaua de Infasat Ceba Baby Comfort in apropierea surselor deschise de foc, sobe electrice si pe gaz, etc... .Pentru curatarea suprafetei saltelei se va folosi doar apa. Nu utilizati servetele umede, uleiuri pt. bebelusi, detergenti, bureti sau alte obiecte si substante destinate intretinerii si curateniei. Toate aceste substante si obiecte vor deteriora suprafata saltelei de infasat.

 

In cazul in care produsul prezinta defectiuni, rupturi, taieturi, stopere lipsa, incetati imediat utilizarea produsului.

Niciodata nu lasati copilul nesupravegheat. 

Potrivit pentru patuturi cu o latime de MAXIM 65 de cm. Pentru patuturi de PESTE 65cm latime consultati oferta noastra de saltele de infasat 50x80cm.

Îngrijirea bebelușului este unul dintre acele momente în care dorim să oferim copilului nostru siguranță și confort maxim. Ceba Baby cu peste 30 de ani de experienta intelege perfect acest lucru.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!