Santoro Carnetel A5 Toucans

Cod: 710EC04
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Santoro Carnetel A5 - Toucans - carnetel ideal pentru a-ti nota cele mai importante informatii. Iubitorii de pasari vor fi absolut incantati sa isi noteze informatiile esentiale intr-un carnetel special decorat cu simpaticii tucani. 192 de pagini cu liniatura dictando unde pot fi pastrate note, ganduri, idei, date sau informatii personale. Alege acum acest carnetel A5 - Toucans deosebit pentru o persoana speciala din viata ta. Un cadou util pentru copii, insa totodata potrivit si pentru cei mari.

Santoro Carnetel A5 - Toucans este un carnetel unic, viu colorat. Coperta din fata a acestui carnetel are un fundal turcoaz pe care sunt desenati cativa tucani elegant imbracati in costum cu cravata sau papion. Partea din spate ilustreaza un model repretat din frunze si flori colorate care incadreaza logo-ul Santoro. Marginile acestui carnetel au o frumoasa culoare de mandarina. Produsul are o inchidere cu snur elastic colorat. 

Tucanii sunt pasari mici ce au 25-35 cm lungime, au penele viu colorate si scot sunete foarte puternice. Carnetelul Toucans din colectia Santoro este perfect pentru orice persoane care isi doreste sa fie organizata tot timpul. 

Material: Hartie

Dimensiuni: 21 x 14.8 x 1.3cm

Varsta recomandata: 3+ ani

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!