Descrierea produsului

Scaun auto 2 in 1 Kinderkraft I-SPARK, 100-150 cm, PINK

Kinderkraft I-SPARK PINK este solutia ideala pentru parintii preocupati de confortul si siguranta copilului in timpul plimbarii.

Scaunul auto 2 in 1 pentru copiii cu inaltimea intre 100-150 cm (de la aprox. 3,5 ani la 12), conform cu cea mai noua norma de siguranta R129 i-Size.

Datorita prinderii cu centurile in 3 puncte ale scaunului masinii montajul este rapid si simplu.

Kinderkraft I-SPARK PINK este usor (4,5 kg), ceea ce face mai simpla mutarea lui dintr-o masina in alta.

Daca este nevoie, spatarul se poate demonta, rezultand un inaltator auto pentru copiii mai mari.

Siguranta este asigurata de tetiera intarita triplustratificata cu sistem H-GUARD straturi suplimentare in interiorul ei care disipeaza fortele ce actioneaza asupra copilului in cazul unei coliziuni, nepermitand ca intreaga lor energie sa ajunga la capul si gatul

micului pasager.

Reglarea inaltimii se face pe 10 niveluri - cu o singura mana potrivesti tetiera la inaltimea copilului.

Scaun auto pentru copii Kinderkraft I-SPARK PINK este dotat si cu SPS, adica protectii laterale intarite care absorb energia generata in cazul unei coliziuni - protejeaza eficient umerii si coloana vertebrala ale copilului.

Un nou standard de siguranta

Scaunul auto Kinderkraft I-SPARK PINK indeplineste cele mai moderne standarde de siguranta si este conform cu standardul i-Size.

A fost testat in detaliu in conditii foarte riguroase, inclusiv pentru coliziuni frontale si laterale cu viteze crescute cu 28%.

Astfel de teste, efectuate la viteze mai ridicate, permit o mai buna verificare a rezistentei scaunului la crapare, pentru ca asupra ei actioneaza o forta cinetica cu 50% mai mare.

Datorita certificarii pe baza celor mai noi standarde, te poti concentra pe condusul masinii avand siguranta ca transportul copilul tau se face intr-un scaun sigur si rezistent.

Universal

Montarea cu ajutorul centurilor in 3 puncte ale masinii este simpla si rapida, iar astfel vei putea monta scaunul in orice masina, chiar si in modelele mai vechi fara ISOFIX.

În plus, scaunul este usor, lucru care face mai simpla mutarea lui dintr-o masina in alta, ca atunci cand mergeti in vacanta sau copilul ramane pentru mai mult timp alaturi de familie.

Centura se trece usor prin ghidajul de langa tetiera si sub cotiera, pentru a avea siguranta ca l-ai asigurat pe copil in mod corespunzator.

Înaltator pentru copiii mai mari

Scaunul poate fi utilizat fara spatar, pe post de inaltator pentru copiii mai mari din intervalul de inaltime 140-150 cm.

Daca copilul tau nu se simte confortabil in scaun, dar centura de siguranta a masinii nu ii trece inca prin dreptul umarului si mijlocul pieptului, atunci indeparteaza spatarul si foloseste sezutul pentru a-i asigura copilului prinderea corespunzatoare a centurii.

Este important faptul ca a fost testat 100% si indeplineste cele mai noi standarde.

Calatorii confortabile sezutul scaunului este acoperit cu o tapiterie moale, care in caz de nevoie se poate scoate si spala.

Suplimentar scaunul Kinderkraft I-SPARK PINK este dotat cu cotiere comode, care asigura o postura ergonomica si confortul micului pasager. sezutul este adanc, pe el putand sta chiar si un copil mai mare.

Sisteme de siguranta

Scaunul este dotat cu SPS, adica protectiile laterale intarite, care il protejeaza eficient pe copil in cazul unui impact, absorbind energia generata in timpul coliziunilor laterale.

Kinderkraft I-SPARK PINK este dotat si cu H-GUARD, adica o tetiera triplustratificata.

Protejeaza bine capul si gatul in cazul unei coliziunii, absorbind energia si nepermitandu-i acesteia sa ajunga la zona cervicala a micului pasager.

Spatar reglabil

Îl vei potrivi cu usurinta pe Kinderkraft I-SPARK PINK la scaunul masinii tale.

E nevoie de doar o clipa pentru ca spatarul scaunului sa se regleze ideal la scaunul masinii, aderand cat se poate de mult la acesta.

Astfel vei garanta montarea corecta a scaunului, lucru care se traduce printr-o calatorie in siguranta a copilului tau.

Acum ai garantia ca aceasta va fi sigura si confortabila.

Reglarea tetierei cu o singura mana

Tetiera scaunului se poate regla cu o singura mana.

Reglarea se face pe 10 niveluri, care permit potrivirea ideala a tetierei la inaltimea copilului.

Retine ca numai reglata in mod corespunzator poate proteja eficient capul celor mici in cazul unei coliziuni!

Fabricatie

Materiale

Carapace polietilena reciclabila de inalta densitate (HDPE)

Husa poliester