Sectie de politie Lego City 60316

330Lei

Sectie de politie Lego City 60316

Cod: LEGO60316
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Baieti

Aceasta Sectie de politie LEGO City (60316) este plina de detalii creative, inclusiv o functie de evadare din celula de inchisoare, o curte de exercitii pentru hoti si o zona pentru antrenat cainii de politie.

Copiii mai primesc in set si o masina de politie, un elicopter si o masina de gunoi pentru hoti, plus o placa de sosea cu care poti conecta setul la alte seturi de joaca.

Mai adauga si cele 5 minifigurine incluse, printre care 3 personaje celebre din serialul TV LEGO City Adventures, si joaca poate sa inceapa.

Acest set include instructiuni ilustrate pas-cu-pas precum si instructiuni digitale interactive pentru a face experienta de constructie si mai distractiva.

Sunt disponibile in aplicatia gratuita LEGO Building Instructions disponibila pentru smartphone si tableta si includ functii de zoom si rotire care ii vor ajuta pe copii sa vizualizeze modelul in timp ce construiesc.

Ce e in cutie? tot ce iti trebuie pentru a construi o sectie de politie pe 3 niveluri, o masina de patrula, un elicopter si o masina de gunoi, plus o figurina caine si 5 minifigurine, printre care cele 3 personaje LEGO City TV.

Detalii si functii camionul de gunoi are o furca de ridicat containere si 2 berbeci pentru a darama zidul inchisorii. Include si o placa de sosea cu care poti conecta setul la alte seturi de joaca.

Un cadou distractiv pentru orice ocazie aceasta masina de politie de jucarie LEGO City e perfecta pentru o zi de nastere, sarbatoare sau oricare alta ocazie pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus.

Sectia de politie masoara peste 27 cm inaltime, 24 cm lungime si 28 cm latime.Include accesorii LEGO acest set de joaca include si numeroase accesorii distractive pentru joaca, printre care un walkie-talkie, o camera si gogoase.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!